20 aprilie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3004
Horoscopul pentru 21 aprilie 2022
20 aprilie 2022, 19:00 Caleidoscop views 3004

Horoscopul pentru 21 aprilie 2022

BERBEC

Probabil ca nu este o zi buna pentru a lucra cu bani. Mintea ta poate sa nu fie in spatiul potrivit pentru ca poti face erori care cauzeaza probleme. Daca este posibil, evita sa lucrezi la orice fel de proiect creativ, deoarece mintea ta s-ar putea sa nu fie foarte clara si probabil ca nu vei fi multumit de rezultate. Cu toate acestea, aceasta este o zi grozava pentru munca de rutina care nu necesita multa concentrare.

TAUR

Un obiect pierdut ar putea face ca toti membrii familiei tale sa treaca prin fiecare camera incercand sa-l gaseasca, probabil fara succes. Vizitatorii ar putea sa intervina si sa ajute la cautare dar elementul se afla probabil intr-o camera destul de mare pe care o foloseste toata lumea, probabil printre alte obiecte. Daca nimeni nu il localizeaza, totusi, relaxeaza-te. Ar putea reaparea mai tarziu ca prin magie.

GEMENI

Aceasta zi ar putea fi foarte plina pentru comunitatea ta. Ar putea avea loc un fel de miting, protest sau alta adunare publica. Daca participi, este posibil sa nu auzi prea multe din cauza zgomotului, iar evenimentul ar putea parea dezorganizat in cel mai bun caz. De asemenea, ar putea face traficul imposibil! Daca poti, stai acasa astazi.

RAC

Un curs viitor de actiune pe care il poti lua sau nu ar putea depinde de informatiile pe care le puteti primi astazi. Cu toate acestea, nu fi surprins daca informatiile sunt vagi si trebuie clarificate. Pe langa toate acestea, este posibil sa nu reusesti sa ajungi la persoana care te poate lamuri! Stai linistit. Vei dori sa te hotarasti cat mai curand posibil.

LEU

Esti nemultumit sau nesigur in legatura cu profesia ta actuala? Te gandesti sa faci o schimbare? Unele stiri despre posibile cai de explorat ar putea ajunge la tine astazi, dar nu ar trebui sa iei nicio decizie astazi. Mintea ta nu este atat de obiectiva pe cat ar trebui sa fie sa te gandesti la toate. Gandeste-te bine, dar asteapta o zi sau doua inainte de a lua o decizie.

FECIOARĂ

Abilitatile tale naturale psihice sau intuitive ar putea fi scurtcircuitate astazi. Interferenta mintii altor oameni ar putea mari problemele, iar acest lucru nu te va ajuta la nimic. Facultatile tale imaginative ar putea fi, de asemenea, destul de deranjate. Cel mai bun sfat posibil ar fi sa iei ziua libera pentru propriile nevoi. Poti reveni la rutina obisnuita maine.

BALANȚĂ

Atmosfera din jurul tau ar putea parea oarecum ireala astazi. Daca observi o atmosfera ciudata la cineva, ia tot ce spune aceasta persoana cu un sambure de sare. El sau ea are o agenda si nu este mai presus de a denatura adevarul pentru a o atinge. Daca ceea ce se spune nu te afecteaza, nu-ti face griji. Daca se intampla, fa eforturi pentru a afla faptele inainte de a actiona in consecinta. Vei fi bucuros ca ai facut-o.

SCORPION

Comunicarea ar putea necesita un efort suplimentar astazi. Un partener de afaceri sau romantic ar putea parea ca iti ascunde unele lucruri. S-ar putea sa primesti niste vibratii neplacute si sa te intrebi daca exista probleme cu parteneriatul tau. Nu iti fie frica sa intrebi. Prietenul tau probabil nu iti va spune care este problema, dar te va asigura ca nu are nicio legatura cu tine. In caz contrar, nu este treaba ta. Lasa-l sa plece.

SĂGETĂTOR

Mesajele dintr-un loc indepartat sau dintr-o tara straina, eventual prin fax, e-mail sau site web, ar putea sa nu fie complet exacte. Daca orice informatie prezentata in acest mod declanseaza un semnal de alarma in cap, asigura-te ca faci cateva cercetari pe cont propriu si verifica faptele. Nu accepta nicio stire la valoarea nominala astazi. Liniile de comunicare umana si tehnica sunt cu siguranta nepotrivite.

CAPRICORN

Sa ramai in legatura cu un partener de dragoste ar putea fi dificil astazi, aproape pana la punctul de a provoca o mica panica. Nu sari la concluzii nejustificate despre posibile probleme din relatie. Ceea ce provoaca tacerea este probabil dincolo de controlul prietenului tau si ar putea fi legat de crize bruste si neasteptate sau, eventual, de ceva la fel de banal ca o defectiune a computerului.

VĂRSĂTOR

Ai probleme cu iluminatul sau incalzirea din casa? Daca da, este posibil sa nu reusesti sa obtii ajutorul unui profesionist astazi. Ar putea fi probleme in tot cartierul. S-ar putea sa trebuiasca sa scoti lumanarile si lanternele pentru a-ti trece seara. Nu lasa asta sa te supere. Este un inconvenient minor care va fi remediat in curand. Gandeste-te la asta ca la o aventura!

PEȘTI

Un prieten sau un vecin pe care trebuie sa-l contactezi ar putea intra si iesi toata ziua, si astfel ai putea avea probleme cu el sau ea. Telefonul sau e-mailul probabil nu vor functiona, deoarece prietenul tau ar putea fi prea ocupat pentru a verifica mesajele. Cel mai bun mod de a lua contact ar putea fi sari in masina si sa conduci oriunde s-ar afla. Foloseste strazile laterale, totusi. Drumurile principale sunt probabil infundate de trafic!

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
51 locuitori

Hlinaia Mică este un sat din cadrul comunei Rotunda, raionul Edineţ. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 51 de oameni. Satul Hlinaia Mică a fost întemeiat la sfîrșitul secolului XIX. Relieful zonei este deluros, cu soluri de ciornoziom. Localnicii au folosit izvoarele pentru a amenaja cîteva lacuri artificiale, apa cărora este folosită pentru irigare.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.