05 mai 2022, 19:00 Caleidoscop views 1586
Horoscopul pentru 6 mai 2022
Foto: astrohelper.ru
05 mai 2022, 19:00 Caleidoscop views 1586

Horoscopul pentru 6 mai 2022

BERBEC

Desi poate ca nu te-ai simtit destul de bine in ultimele zile, astazi este probabil sa te simti mai puternic din punct de vedere mental si fizic si mai concentrat. Poti discuta idei noi pentru proiecte viitoare, fie personale sau de afaceri, si poti chiar formula planuri de actiune. Viitorul tau financiar ar putea fi in mintea ta. Aceasta este ziua pentru a cauta modalitati de a asigura acest lucru.

TAUR

O intalnire cu o persoana semnificativa ar putea duce la discutii despre planurile de viitor. Discutia ar putea acoperi intreaga gama a tuturor preocuparilor tale, de la cele practice la cele artistice, la afaceri si la chestiuni filozofice. Impactul general al acestui lucru ar putea fi ca va poate aduce mai aproape. S-ar putea sa decizi sa te asociezi intr-un fel de proiect creativ.

GEMENI

Un numar de vizitatori ar putea veni astazi acasa la tine, si o serie de subiecte fascinante ar putea aparea in cursul conversatiei. Unele idei interesante ar putea veni direct sau indirect din aceste discutii. Poate doresti sa le folosesti pentru a formula planuri de actiune pentru a va face viitorul mai stralucit. Oportunitatile profesionale, financiare si spirituale s-ar putea deschide pentru tine.

RAC

Unele excursii scurte in cartierul tau si contactul cu vecinii ar putea aduce cateva informatii interesante in calea ta. Te face sa te gandesti la modalitati de a-ti imbunatati statutul socio-economic si probabil pozitia profesionala. Ar putea avea loc si discutii spirituale si filozofice. In plus, cunostintele tale se pot dovedi la fel de valoroase ca orice informatie externa. Ai incredere in intuitia ta si urmeaza-ti inima.

LEU

Un talent pentru decorarea interioara, de care poate ai fost sau nu constient, te-ar putea inspira sa lucrezi la casa ta. Probabil vei lua in considerare o multime de optiuni diferite si vei face liste lungi de posibilitati. Discutiile cu prietenii si membrii familiei pot aduce in minte idei noi. Poate doresti sa risti si sa incerci ceva putin diferit.

FECIOARĂ

Problemele spirituale si intelectuale pot fi foarte mult in mintea ta. O multime de idei ti-ar fi putut veni in cale, desi pana acum s-ar putea sa nu fi fost foarte concentrate. Astazi, totusi, mintea ta ar trebui sa fie suficient de clara pentru a-ti scrie gandurile si chiar pentru a citi lucrarile altora, pentru a obtine mai multa intelegere. Ar putea aparea si posibilitatea unei scurte excursii in afara orasului. Bucura-te de ziua ta.

BALANȚĂ

Desi s-ar putea ca mintea ta sa fi fost putin incetosata in ultimele zile, astazi ceata ar trebui sa se limpezeasca si te vei simti mai concentrat. Chestiunile legate de bani ar putea avea nevoie de putina atentie, iar tu te afli in spatiul potrivit pentru a te ocupa de ele. Odata ce problemele practice sunt solutionate, totusi, aceasta este o zi grozava pentru studii spirituale sau meditatie. Proiectele creative pot beneficia si de pe urma concentrarii tale sporite.

SCORPION

Stimularea pe care ai putea-o primi astazi din activitatile de grup ar putea deschide portile catre o multitudine de experiente bogate. Talentele tale innascute de organizare pot fi active iar discutiile cu ceilalti conduc la o noua intelegere a filozofiilor sociale, spirituale sau politice si iti extind orizonturile intelectuale. O capacitate crescuta de concentrare poate duce la succes cu orice incerci sa realizezi.

SĂGETĂTOR

Incertitudinea cu privire la problemele profesionale poate duce la o hotarare sporita de a merge inainte, in ciuda confuziei cu privire la felul in care o vei face. Ar putea fi intelept sa faci niste cercetari, sa-ti organizezi toate informatiile si sa le folosesti pentru a formula un plan de actiune. Avansarea rezultata poate fi in miscare lenta, dar este sigura si constanta.

CAPRICORN

Oportunitatea de a calatori, poate cu prietenii sau cu un grup din care faci parte, ti-ar putea veni astazi. Discutiile cu altii ar putea duce la confirmarea unor aranjamente practice. De asemenea, ai putea cauta sa iti avansezi educatia, deoarece intelectul tau este deosebit de activ acum. Orice experiente noi apar in cale, ar putea duce la noi interese si oportunitati. Nu lasa indoielile sau temerile sa-ti stea in cale.

VĂRSĂTOR

O concentrare sporita, o claritate a mintii si un sentiment de concentrare ar putea duce la succes in chestiuni de cariera si la cresterea veniturilor. Intuitia poate oferi indrumari practice pentru a te ajuta sa avansezi iar un prieten de sex masculin iti poate oferi cateva sfaturi bune cu privire la planuri de economii, investitii sau o utilizare mai eficienta a resurselor. Aceasta ar putea fi o zi fructuoasa care poate deschide noi usi. Profita din plin de ea!

PEȘTI

Invitatiile de a participa la evenimente sociale, poate legate de afaceri, ar putea aduce rezultate surprinzatoare. S-ar putea sa intalnesti mai multe persoane care impartasesc unele dintre interesele tale, iar acesti oameni ti-ar putea deveni prieteni. Asteapta-te la cateva discutii practice si filozofice interesante. O oportunitate de a calatori in strainatate sau intr-un stat indepartat s-ar putea deschide pentru tine. Aceasta s-ar putea dovedi a fi o zi foarte interesanta si stimulatoare. Profita din plin de ea!

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1568
Populația:
535 locuitori

Tăura Veche este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Satul are o suprafaţă de circa 1.28 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 7.24 km. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tăura Veche și Tăura Nouă. Satul Tăura Veche se află la distanța de 24 km de orașul Sîngerei și la 116 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 535 de oameni. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1568 cu denumirea Tăuri.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.