10 aprilie 2013, 21:25 Caleidoscop views 7205
10 aprilie 2013, 21:25 Caleidoscop views 7205

Horoscopul pentru 11 aprilie 2013



BERBEC: Astăzi îţi faci o evaluare a dorinţelor, nevoilor şi aspiraţiilor, întrucît ai nevoie să ştii pe ce resurse te poţi baza. Cum din exterior nu vine cine ştie ce susţinere, ba chiar e posibil să te confrunţi cu nişte restricţii de ordin financiar şi material, astăzi e necesar să te bazezi pe tine şi pe calităţile tale. De asemenea, e esenţial să nu te laşi oprit de circumstanţele nefavorabile ori de circumspecţia cu care unii oameni privesc iniţiativele tale. Ai încredere în tine şi în ceea ce-ţi doreşti. Intuiţia îţi este cel mai bun aliat.

TAUR:
Începînd de astăzi şi pînă sîmbătă, Luna se va afla în semnul tău zodiacal. Este poziţia de exaltare care, asociată cu Soarele în exaltare în Berbec, creează contextul numit “nuntă cosmică”. Aşadar, poate fi cea mai fertilă perioadă din an. Ceea ce semeni acum, atît spiritual cît şi material, are mari şanse să ajungă la maturitate. Această zi este potrivită şi pentru redefinirea limitelor, rolurilor şi responsabilităţilor într-o relaţie partenerială importantă.

GEMENI:
Chiar dacă ai o sumedenie de idei şi planuri, astăzi ar fi bine să găseşti o cale de a te extrage din tumultul lumii exterioare, pentru a te cufunda în universul interior. Este o zi propice pentru a te detaşa şi a privi din culise, la evenimentele care apar, pentru a găsi cele mai inspirate soluţii şi abordări. Prin urmare, nu te lasă angrenat în tensiunile generate de alţii şi ai încredere în inteligenţa şi intuiţia ta. Există o ordine divină în toate, iar acum e necesar să te aliniezi cu aceasta.

RAC:
Profită de aceste zile, pentru a te împuternici explorînd resursele interioare sau ascultînd şi primind aprecierile celor care cred în tine. Astăzi realizezi care îţi sînt susţinătorii, cu cine poţi continua pe drumul nou care se tot conturează acum, care sînt mijloacele optime de exprimare şi manifestare. E necesar, pe de altă parte, să te priveşti cu onestitate, pentru a identifica zonele ce necesită perfecţionare sau talentele care au fost înnăbuşite pînă acum. O poziţie de leader este bine-venită.

LEU:
Nunta cosmică din aceste zile (Soarele şi Luna în exaltare) îţi poate aduce revelaţii preţioase cu privire la cariera ta, la drumul socio-profesional împlinitor şi optim pe care să-l îmbrăţişezi de acum încolo. S-ar putea să constaţi că te-ai osificat în convingeri confortabile, te-ai încrîncenat prea mult pînă acum, ţi-ai pierdut dorinţa de aventură şi risc. Aşadar, iată-te într-un moment de evaluare prin receptivitate şi atenţie. Fii atent la semnele care apar şi la impulsurile interioare puternice.

FECIOARĂ:
Lună în Taur te învita astăzi la o evaluare a aspiraţiilor şi dorinţelor tale. Chiar dacă gîndeşti că nu e suficient cît ştii, cît ai acumulat şi te-ai pregătit, e foarte important să fii conştient de meritele tale şi de ceea ce ai realizat pînă acum. Este un moment excelent pentru a clarifică nişte neînţelegeri juridice saupentru a te ocupa de corespondenţa cu persoane din străinătate. În aceste zile se pot naşte parteneriate fructuoase, cu condiţia să asculţi şi părerile unor oameni experimentaţi.

BALANTĂ:
O zi numai bună pentru a te ocupa de chestiuni financiare (plăţi, încasări, împărţirea unui profit, stabilirea unor procente în afaceri). Pe de altă parte, astăzi se poate redefini un parteneriat de afaceri, astfel încît să devină mai eficient. Resursele la comun, precum şi proiectele în care te-ai asociat cu alţi oameni, necesită o înnoire, o direcţie mai profitabilă. E foarte posibil că în aceste zile să înceapă o nouă colaborare.

SCORPION:
Există destul de multă rigiditate în relaţiile cu cei din jur, mai ales în cele de natură profesională. Dacă ai senzaţia că părerile tale nu mai converg cu ale celorlalţi, e momentul fie să devii mai flexibil, fie să propui alte coordonate. În orice caz, aceste zile aduc schimbări şi reorientări în cadrul relaţiilor şi parteneriatelor. Şi chiar dacă unele dintre acestea îţi par dificile, ai încredere că lucrurile se aşaza cum e cel mai bine pentru tine.

SĂGETĂTOR:
Atenţia ta se îndreaptă astăzi către sarcinile de la locul de muncă, mai ales dacă le-ai tot amînat şi eşti în întîrziere. Şi chiar dacă ţi-ai pierdut entuziasmul în activităţile pe care le derulezi, găseşte soluţii astfel încît să duci la capăt ceea ce ai început, amintindu-ţi beneficiile pe care le urmăreşti. Pe de altă parte, nu pierde din vedere dorinţa de schimbare, de nou proiect, poate chiar o nouă viaţă. Uneori, e de ajuns să-ţi doreşti şi Universul îţi aduce în cale mijloacele potrivite.

CAPRICORN:
Nunta cosmică din aceste zile (Soarele în exaltare în Berbec şi Luna în exaltare în Taur) te duce cu gîndul la iubire, tandreţe, confort. Este o zi excelentă pentru a-ţi împărtăşi iubirea, pentru a primi gesturile tandre ale perechii tale sau pentru a privi cu atenţie în jur, dacă eşti singur. De asemenea, căuta să te implici înactivităţi creative, acceptă să faci doar ce te inspiră şi te bucură, aminteşte-ţi de starea de copil, de incocenăţ şi optimism.

VĂRSĂTOR:
După o perioadă agitată, astăzi, Luna în Taur te îndeamnă să te ocupi mai mult de casă şi familie, să te întorci la bucuriile simple, la conversaţiile tihnite cu cei dragi, la activităţi care te solicită foarte puţin fizic şi psihic. Ai nevoie de o pauză şi, mai ales, ai nevoie să te îngrijeşti şi să te răsfeţi. Unde mai pui că, extragandu-te puţin din peisajul social şi profesional, vei vedea mult mai clar ce ai de făcut de acum încolo.

PESTI:
E clar că evenimentele din ultima vreme te-au luat pe sus şi nu ai avut niciun răgaz pentru a-ţi ordonă gîndurile şi intenţiile. Iată că ziua de astăzi vine cu un context astral numai bun în acest sens. Prin urmare, foloseşte această zi pentru a tria informaţiile primite în ultimele zile, pentru a clarifică neînţelegeri şi a-ţi transmite, cît mai clar şi coerent, mesajul şi intenţiile. Este o zi a comunicării, în care ţi se cere să fii clar, concis, onest.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1774
Populația:
828 locuitori

Chiurt este un sat subordonat administrativ oraşului Cupcini, raionul Edineţ. Localitatea este aşezată în valea rîului Ciuhur, la 20 km de oraşul Edineţ şi la 182 km de Chişinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 828 locuitori. Satul Chiurt a fost menționat documentar în anul 1774.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.