15 aprilie 2013, 21:53 Caleidoscop views 9929
15 aprilie 2013, 21:53 Caleidoscop views 9929

Horoscopul pentru 16 aprilie 2013


BERBEC: S-ar putea să descoperi brusc şi neaşteptat ceva ce îţi este ascuns de multă vreme. În acelaşi timp, astăzi ai şansa de a pătrunde instinctiv în esenţa unor lucruri care pînă acum păreau banale. Căminul şi familia sînt capitolele cele mai importante din viaţa ta în această perioadă, iar astăzi confortul pe care acestea ţi-l oferă este de neegalat, indiferent de natura ambientului în care te afli.

TAUR:  Fermecător şi fascinant, discursul tău captivează atenţia celor din jur, mai ales atenţia celor care sînt în formare. Ai şansa de a produce o impresie foarte bună acestora, condiţia fiind aceea de a comunica ceva esenţial şi de a nu considera că se face primăvară doar cu o floare. Deci insistă în ceea ce priveşte acest aspect al vieţii. Nu te grăbi să dai vina pe asociaţii tăi şi nici să fii prea indulgent cu tine însuţi.

GEMENI: Deşi te-a interesat prea mult părerea celor din jurul tău pînă acum, astăzi ai şansa de a observa de unul singur cum stau lucrurile şi ce ai de făcut pentru a evolua. Mai ales în ceea ce priveşte munca propriu-zisă şi cuantumul cîştigurilor aferente acesteia. Încearcă să te laşi condus de intuiţie, lăsînd în urmă ideile preconcepute şi pe cele care par valoroase, dar sînt dovada unui soi de extravaganţă care nu te caracterizează.

RAC: Întîrzierile, de orice fel ar fi acestea, devin principalele elemente care te frustrează astăzi. Unde mai pui că eşti şi exagerat de sensibil. Este o zi ale cărei influenţe astrale lasă urme în starea ta de spirit, comportamentul tău fiind oscilant şi plin de toane. Nu încerca să impresionezi pe nimeni astăzi, ci, mai degrabă, ocupă-te de imaginea pe care o ai despre tine însuţi.

LEU:
Degeaba ai idei bune dacă le foloseşti pentru a-ţi submina propria autoritate. În acelaşi timp, nu orice idee care îţi vine în minte are sorţi de izbîndă atunci cînd vrei să o materializezi în plan fizic. Preferă sportul şi plimbările în aer liber oricărui alt mod de a consuma surplusul de energie. Şi nu uita, nu oricine te apără îţi vrea neapărat binele.

FECIOARĂ: Nevoia de control îţi pune mintea la contribuţie, însă nu orice noţiune despre care crezi că este “potrivită” pentru contextul actual este şi favorabilă unui mod onorabil de rezolvare a problemelor. Cu toate acestea, analizezi situaţiile dintr-o cu totul altă perspectivă decît pînă acum, iar forţele superioare se pare că îţi susţin eforturile, fiindu-ţi aproape şi păzindu-ţi interesele.

BALANŢĂ: Cel mai interesant ar fi dacă ai permite celor de lîngă tine să te schimbe. Sau măcar să încerci să te priveşti prin ochii acestora. Vei fi uimit să afli detalii noi despre tine, amănunte la care nici nu te aşteptai. Te gîndeşti să abordezi noi direcţii în ceea ce priveşte cariera sau locul de muncă, însă şefii sau figurile autoritare nu îţi sînt de mare ajutor. Mai mult, în încercarea de a face lucrurile cît mai bine, rişti să gafezi.

SCORPION: Nici că se putea un moment mai bun pentru o asociere sau pentru a petrece timp de calitate alături de o persoană dragă ţie. Grija pentru cei din jurul tău, înţelepciunea de care dai dovadă şi sfaturile potrivite pe care le oferi celor care au nevoie de acestea nu pot decît să te îndrepte şi mai mult către a deveni indispensabil celor cărora le eşti drag. Dar, mai presus de toate, astăzi ascultă-ţi sufletul.

SĂGETĂTOR: Îţi doreşti compania persoanelor dragi ţie mai mult decît oricînd, iar sentimentul de apartenenţă se pare că se dezvoltă rapid, în ceea ce te priveşte, în această zi. Faptul că nu împărtăşeşti părerile aliaţilor tăi nu presupune schimbul de replici dure. În acelaşi timp, este posibil ca aceia cu care ai cîte ceva de împărţit să încerce să îţi schimbe viziunea despre lume. Rămîi rezervat, cercetînd cu atenţie amănuntele situaţiilor în care te afli.

CAPRICORN: Graba strică treaba. Unde mai pui şi faptul că astăzi parcă toate forţele Universului se întîlnesc pentru a-ţi face viaţa un coşmar. Şi asta se întîmplă pentru că nu te manifeşti aşa cum ţi-ai dori, ci rămîi fidel şi tributar unor concepte şi paradigme care nu mai sînt potrivite nivelului de evouţie la care ai ajuns. Cel mai bine ar fi să reuşeşti să îţi dai seama ce anume te deranjează, eliminînd acest lucru înainte ca soarta să o facă.

VĂRSĂTOR: Decît să încerci să reinventezi roata, mai bine ai acorda atenţie căminului şi familiei tale. De fapt, după un sfîrşit de săptămînă în care mai mult ai fost aerian decît prezent în realitate, ai putea acum să îmbunătăţeşti sfera casnică şi ambientul în care îţi trăieşti viaţa. Notează-ţi toate ideile pe care le consideri geniale, va veni un moment cînd le vei putea pune în aplicare.

PEŞTI: O zi pe care uşor o poţi transforma într-o minivacanţă. Cu atît mai mult cu cît astăzi ai şansa de a cîştiga orice fel de partidă, avînd la îndemînă accesul la informaţie şi idei care îţi garantează succesul. Beneficiezi de multă energie, şi se pare că şi timpul este de partea ta. Accelerează tot ceea ce ai început să faci, căci este un moment foarte bun pentru a te putea lansa.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
911 locuitori

Răzălăi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Răzălăi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 911 oameni. Localitatea a fost fondată la începutul secolului XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.