25 aprilie 2013, 22:17 Caleidoscop views 8552
25 aprilie 2013, 22:17 Caleidoscop views 8552

Horoscopul pentru 26 aprilie 2013



BERBEC: Dorinţa de securitate materială şi emoţională este în prim-plan astăzi. Demersurile pe care le faci sînt în sensul păstrării unor bunuri materiale, evitării unor pierderi, amînării unor cheltuieli. Cu toate acestea, tot va trebui să scoţi nişte bani din buzunar, să te ocupi de nişte plăţi, să te achiţi de vreo datorie. Este esenţial să faci asta cu detaşare şi să te concentrezi mai mult pe ceea ce ai, şi nu pe gîndurile despre lipsuri. Pe de altă parte, experienţele de astăzi te-ar putea conduce către nişte decizii pe termen lung legate de o investiţie sau un parteneriat.

TAUR:
Astăzi e posibil să-ţi fie testată integritatea sau să te confrunţi cu aşteptările mari pe care cei din jur le au de la tine. În orice caz, e necesar, în aceste zile, să fii ceva mai atent la semnalele primite şi să te priveşti în ele ca în oglindă, pentru a vedea ce e de ajustat în atitudinea ta. Poate că pînă acum ai proiectat în afară o imagine distorsionată despre tine sau poate te-ai complăcut în conjuncturi cu care nu erai împăcat deplin. E timpul să te uiţi la toate astea şi să-ţi asumi toate rezultatele la care ai ajuns, pentru că numai astfel le poţi schimba.

GEMENI:
E posibil să-ţi simţi poziţia profesională ameninţată sau să ai senzaţia că nu eşti pe drumul corect. Organismul îţi poate da semnale clare de abatere de la drumul inimii tale. Emoţiile intense sau o afecţiune fizică nu reprezintă altceva decît un semn că e nevoie să faci o schimbare. Aceasta ţine de o repoziţionare faţă de activitatea profesională, o ajustare a mesajului, o creştere a rigurozităţii şi responsabilităţii în tot ceea ce faci. Mai exact, e un moment excelent să te întrebi în ce mod poţi contribui lumii, prin ceea ce faci zi de zi, şi cum ai vedea traseul tău pe termen lung.

RAC:
Luna se află în continuare în Scorpion, apropiindu-se de Destin, ceea ce înseamnă că astăzi eşti îndemnat să priveşti spre viitor, să capeţi o viziune mai înaltă asupra tuturor situaţiilor de viaţă. Este un moment de luciditate, în care vezi clar unde, în ce relaţii, de exemplu, e necesar să investeşti energie de acum încolo, şi din ce contexte ţi-ar fi mai bine să te retragi, cu recunoştinţă pentru tot ce te-au învăţat. E bine ca astăzi să renunţi la orice aşteptare din partea celorlalţi şi să te concentrezi asupra propriilor calităţi, talente, idei. Menţinerea unei gîndiri pozitive este absolut necesară.

LEU:
Ne aflăm încă sub influenţa Lunii Pline, iar în ceea ce te priveşte gîndurile se îndreaptă către siguranţă materială şi emoţională, către familie, stabilitate. E o zi excelentă pentru purificare (de emoţii, gînduri toxice, obiceiuri nesănătoase) şi vindecare, pentru a elibera o serie de resentimente din trecut prin iertare şi acceptare, pentru a transforma frica în iubire. Lasă deoparte ambiţiile, aşteptările şi căutările, pentru a-ţi regăsi liniştea în centrul fiinţei tale. Şi ai încredere că orice situaţie tensionată este deja rezolvată, o dată ce te-ai detaşat de ea.

FECIOARĂ:
Dacă vrei ca un vis să se împlinească, e necesar să-ţi aliniezi gîndul, cuvîntul şi acţiunea cu rezultatul dorit. Nu poţi împlini ceva dacă gîndurile şi cuvintele tale sînt în opoziţie. Nu poţi atrage o experienţă dorită dacă nu ai încredere că e posibil. Prin urmare, astăzi fii atent la gîndurile şi cuvintele tale, fii gata să primeşti mesaje şi informaţii care-ţi pot schimba percepţia şi te pot ajuta să-ţi alegi dorinţe adecvate punctului în care te afli. În plus, ai încredere că eşti în locul potrivit, la momentul potrivit.

BALANŢĂ:
Dacă în ultimele zile ai simţit un disconfort accentuat în ceea ce priveşte un parteneriat, urgentarea unor plăţi, o investiţie sau obţinerea unui sprijin, astăzi îţi devine clar ce ai de făcut. Pentru asta e necesar să ai încredere în tine, să nu mai aştepţi de la ceilalţi nimic, să te bazezi pe resursele personale şi pe soluţiile pe care le poţi găsi singur. E posibil ca, spre după-amiază, să-ţi trasezi o traiectorie pe termen lung, clară, hotărîtă, în ce priveşte activităţile profesionale, astfel încît să fii mai eficient şi să te simţi în siguranţă, chiar dacă asta presupune să renunţi la ceva sau cineva.

SCORPION:
Conjuncţia Lună-Destin în semnul tău, imediat după Luna Plină şi eclipsa de ieri, marchează un moment de decizie cu impact pe termen lung. Astăzi, dincolo de percepţiile celor din jur, dincolo de judecăţile de care te temi sau de disponibilitatea unor oameni de a-ţi fi alături sau nu, ai de ales ce faci cu viaţa ta, încotro te îndrepţi, ce vrei să realizezi, care este drumul adecvat pentru tine şi mai ales cum vrei să fii. Dacă pînă acum te-ai privit că fiind suma consecinţelor trecutului, a venit vremea să înţelegi şi să accepţi că te poţi recrea în orice moment.

SĂGETĂTOR:
Luna rămîne în Scorpion, într-o zonă a discreţiei şi izolării. Multe întrebări ai să-ţi pui în aceste zile şi multe răspunsuri vei găsi probabil. Răspunsuri care-ţi vor schimba percepţia asupra realităţii şi te vor ajuta să depăşeşti un blocaj în care te afli de ceva vreme. Cu alte cuvinte, e necesar să transformi ceva, poate nişte temeri, poate resentimente acumulate, poate inhibiţii şi neîncredere în tine. E foarte posibil ca unele blocaje din viaţa ta prezentă să-şi aibă rădăcinile în situaţii familiale tensionate din trecut, pe care acum ai opţiunea de a le vindeca total, prin iertare.

CAPRICORN:
Ai de făcut nişte alegeri care să te ducă spre o zonă sigură, stabilă, de prosperitate. Realizezi tot mai clar care sînt proiectele potrivite pentru tine, în ce merită să te implici, în ce relaţii îţi este benefic să (mai) stai. Toate acestea, pentru a elimina scurgerile de energie şi a da mai multă putere unor visuri realiste, simple, care vizează armonia, naturaleţea, pacea. Crezi că, pentru toate astea, merită să renunţi la ceva ce nu-ţi mai serveşte? Merită să laşi pe cineva să plece din viaţa ta, pentru a lăsa loc armoniei?

VĂRSĂTOR:
În urma mesajelor primite şi a experienţelor din ultima vreme, acum îţi este clar care este drumul de urmat, mai ales în ce priveşte cariera, profesia, statutul social, autoritatea. Ai capacitatea de a vedea cele mai bune soluţii, pentru a-ţi croi drum spre succes şi abundenţă, asumîndu-ţi pierderile inevitabile, dar atît de benefice pe termen lung. E important să iei lucrurile pas cu pas, aşa cum vin, şi să gestionezi totul cu răbdare şi înţelepciune. Esenţial pentru tine, acum, este să-ţi asiguri liniştea şi stabilitatea.

PEŞTI:
Ceea ce e important de realizat, în cazul tău, este că abundenţa vine în viaţă exact cînd îţi iei gîndul de la ea, făcînd alegeri dintr-un spaţiu de libertate şi bucurie. Cu alte cuvinte, astăzi e necesar să priveşti în viitor, să faci alegeri în concordanţă cu inspiraţia ta şi cu vocea interioară, să te aşezi pe drumul care rezonează cel mai bine cu cine eşti tu astăzi. O dată ce ai lansat aceste intenţii, din inimă, lasă Universul să-ţi vină în întîmpinare. Treaba ta este să crezi, atît.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
76 locuitori

Alexandrovca Nouă este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Dubăsari și la 66 km de Chișinău. Populaţia satului Alexandrovca Nouă alcătuia 76 de oameni în anul 2011. Satul Alexandrovca Nouă a fost înființat în anul 1924.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.