06 mai 2013, 22:45 Caleidoscop views 8537
06 mai 2013, 22:45 Caleidoscop views 8537

Horoscopul pentru 7 mai 2013



BERBEC: Se pare că eşti provocat de influenţe străine să iei o decizie în ceea ce priveşte propria-ţi persoană; este nevoie de o schimbare (în special în legătură cu modul tău de a vedea şi înţelege lucrurile din jur) şi eşti conştient de acest lucru. Dacă ai ceva de comunicat publicului larg, asigură-te că cei care te sfătuiesc ce să faci sînt specialişti în domeniul pe care îl reprezintă.
 
TAUR:
Nu este o zi bună pentru a cheltui veniturile celui/celei de lîngă tine. În schimb, este o zi a cărei influenţă astrală îţi poate fi de folos atunci cînd vrei să îţi rezolvi toate problemele ţinute ascunse de ochii lumii. Preferabil ar fi să nu încerci a-i convinge pe cei din jurul tău că doar ideile tale sînt cele mai potrivite pentru rezolvarea problemelor.

GEMENI:
Este o zi în care sînt recomandate asocieri şi parteneriate cu persoane de sex feminin, acestea fiind potrivite pentru a-ţi susţine ideile şi pentru a te promova. De asemenea, este o zi în care îţi poţi face planuri de viitor importante, deoarece ai mintea liniştită şi judecata limpede. Singura menţiune este atenţionarea cu privire la numărul mare de soluţii pe care le ai – nu toate sînt potrivite situaţiei în care te afli, alege cu atenţie.
 
RAC:
Norocul este partea ta astăzi. Popularitatea ta este în creştere şi prosperitatea începe să se observe în ceea ce te priveşte. Diplomaţia va fi cheia succesului personal, iar curiozitatea foarte proeminentă te va face să observi detalii pe care altădată le treceai imediat cu vederea. Cu toate acestea însă, nu uita să fii atent cu cine te însoţeşti, pentru că eticheta ta va fi stabilită în conformitate cu caracterul acestora.

LEU:
O zi în care dialogurile purtate cu persoane erudite te vor aduce în lumina reflectoarelor. O zi în care te simţi excelent în compania prietenilor şi a copiilor, iar aceştia te răsplătesc cu bucuria oglindită în zîmbete. Totuşi, în prima parte a zilei, încearcă să nu iei decizii pripite şi nici să vorbeşti dacă părerea nu îţi este cerută, în special în chestiunile care privesc probleme de natură filosofică sau religioasă.
 
FECIOARĂ:
Se anunţă posibilitatea unor pierderi financiare, fie din cauza partenerilor sau asociaţilor tăi în afaceri, fie în ceea ce priveşte veniturile partenerului/partenerei de viaţă. Treaba ta însă astăzi este aceea de a te ocupa de familie şi de a avea grijă de casa în care locuieşti (în special de a repara sau înlocui ceea ce nu mai funcţionează, dacă este cazul). Lasă restul în grija Providenţei.
 
BALANŢĂ:
Astăzi, norocul este de partea ta. Chiar aveai nevoie de o zi în care să fii fericit, observînd că ceea ce vine din exterior îţi este benefic şi folositor. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre persoana iubită – se pare că problemele de natură financiară sînt cele care nu îi vor da pace şi nici nu se întrevede o rezolvare a situaţiei în curînd. O zi poţi comunica foarte uşor cu publicul larg, făcîndu-te înţeles şi avînd garanţia că ideile îţi sînt acceptate.

SCORPION:
Se pare că astăzi copiii sînt cei care vor juca rolul şefului. Evident, tot ei sînt şi cei mai aprigi critici, deci încearcă să te comporţi impecabil şi să fii prezent atunci cînd aceştia au nevoie de tine. Sau de resursele tale. Pe de altă parte, probabil că este una dintre zilele în care chiar şi cel mai plăcut hobby te va extenua foarte mult. Nivelul energiei este destul de scăzut, deci menajează-te cît de mult poţi.
 
SĂGETĂTOR:
Destul de schimbător şi capricios astăzi. Nu îţi găseşti locul şi nici nu ştii în ce direcţie să mergi pentru a te simţi împăcat că ai mai făcut un pas înainte. Pe de altă parte, o persoană care te admiră în secret (chiar dacă această exprimare este un clişeu deja), te va ajuta să stabileşti anumite parteneriate care îţi sînt de folos în evoluţia ta profesională.
 
CAPRICORN:
Nicăieri nu este mai bine ca acasă. Şi tocmai ceea ce se întîmplă astăzi are rolul de te face să îţi reaminteşti acest lucru. Pentru aceia care lucrează de acasă este posibilă o schimbare în domeniul profesional, probabil şi un volum mult mai crescut de muncă decît pînă acum. Suprasolicitarea, atît nervoasă, cît şi fizică, sînt contramandate. La fel şi excesul de zel.
 
VĂRSĂTOR:
Comunicarea cu persoana iubită este favorizată din punct de vedere astral; acest lucru însă nu presupune nici minciună, nici şantaj ori infatuare. Ci doar folosirea imaginaţiei în scopuri nobile. Atenţionarea se referă şi la felul în care spui cuvintele plăcute – s-ar putea să fii înţeles greşit de cei care le aud. Se pare că astăzi jocurile minţii îţi fac cea mai mare plăcere, devenind hobbyul ideal.
 
PEŞTI:
Astăzi este o zi foarte potrivită pentru acţiunile care presupun gestionarea resurselor proprii. În special a celor de natură financiară. Găseşti soluţii cu o rapiditate demnă de invidiat, iar avantajul pe care îl ai în faţa celorlalţi este felul în care alegi să comunici ceea ce ai de spus. O zi în care totul îţi este de ajutor, de la rapiditatea cu care se desfăşoară lucrurile pînă la inspiraţia de care dai dovadă şi oamenii pe care îi întîlneşti.

 

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1471
Populația:
996 locuitori

Poiana este un sat şi comună din raionul Soldăneşti. Poiana este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 10 km de orașul Șoldănești și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 996 de oameni. Prima mențiune documentară a satului Poiana datează din anul 1471.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.