15 august 2022, 19:00 Caleidoscop views 1394
Horoscopul pentru 16 august 2022
15 august 2022, 19:00 Caleidoscop views 1394

Horoscopul pentru 16 august 2022

BERBEC

Dacă întîlneșți pe cineva puțîn ciudat sau excentric astăzi, încearcă să-l cunoșți, pentru că acea persoană ar putea fi o reflectare a unei părți din ține. Persoană te va ajută să vezi cît de modern și inovator eșți și cît de mult ar trebui să apreciezi calitățile tale minunate. Întîlnirea cu această persoană ar putea fi un fel de exercițiu de satisfacție de sine.

TAUR

Ai putea fi pregătit pentru foarte multă acțiune astăzi. Dacă visele tale sînt la îndemînă, tot ce trebuie să faci este să îți dai seama cum vei face să se întîmple. Accesul la energia abundență de astăzi face mai ușor să crezi în ține și să începi să progresezi. Nu renunta la visele tale acum. S-ar putea să fii mai aproape decît crezi!

GEMENI

Simți că viață s-ar derula mai bine dacă banii nu ar există! Cantitatea de timp și energie pe care o petreci pentru a-ți sorta afacerile financiare este frustrantă. Din păcate, astăzi va fi o zi destul de frustrantă. Astăzi trebuie să te așezi și să sortezi cîteva facturi neglijate. Nu este distractiv, dar cel puțîn pînă la sfîrșitul zilei vei avea satisfacția de a șți că ai terminat.

RAC

Cineva de la locul tău de muncă te-ar putea găși brusc foarte atrăgător și este posibil să nu-i placă să țînă nici un secret în ziua de azi. Desigur, modul în care răspunzi depinde de ține, dar dacă nu reacționezi la sentimentele acestei persoane, nu răspunde pozitiv doar pentru că eșți măgulit. Acest lucru îți poate crea probleme, mai ales dacă această persoană se află într-o poziție de autoritate. Ține-te de persoană potrivită!

LEU

Iubirea și romantismul au prioritate maximă astăzi. S-ar putea să te simți puțîn nesigur cu privire la stabilitatea relației actuale, dar rișți să îți pierzi energia. Deocamdată, cel puțîn, lucrurile se arată foarte promițătoare pentru ține și iubitul tău actual. Ar trebui să comunicați și să va înțelegeți bine. Folosește-ți intuiția pentru a convinge mintea prietenului și probabil vei simți că îndoielile și incertitudinile tale dispar. Bucură-te de ziua ta.

FECIOARA

Eșți nemulțumit sau incert cu privire la profesia ta actuală? Te gîndeșți să faci o schimbare? Anumite informaiti te-ar putea ajută astăzi cu privire la posibilele cai pe care le ai de explorat, dar nu ar trebui să iei nici o decizie astăzi. Mintea ta nu este la fel de obiectivă pe cît ar trebui pentru a te gîndi la toate. Gîndește-te, în orice caz, dar așteaptă o zi sau două înainte de a lua în considerare serioasă orice lucru vital.

BALANȚĂ

Ieșirea la aer curat astăzi ți se potrivește fanteziei tale. Este important să-ți exerciți corpul cu o activitate fizică rapidă sau cel puțîn să-ți reimprospatezi spiritul cu o plimbare într-o decapotabilă. Este o perioada grozavă pentru ține. Te simți în viață și bucuros în legătură cu viață ta. Alătură-te altora pentru a recunoaște tot ceea ce ai, și mulțumește pentru masă ta din această seară.

SCORPION

Astăzi ar putea fii dedicat în mare măsură sarcinilor gospodăreșți. Nu este tocmai cea mai strălucitoare misiune, dar ai o anumită plăcere să te ocupi de nevoile zilnice. Plătește niște facturi, spală o mulțime de rufe, fă ceva muncă în curte și gătește. Partenerul sau familia îți vor aprecia eforturile. Este și mai amuzant dacă nu se așteaptă de la ține.

SĂGETĂTOR

Unele vorbele răutăcioase pe care le primeșți în această zi nu trebuie puse la suflet. Nu îți pierde cumpătul pentru că persoanele din jurul tău nu fac altceva decît să își verse nervii pe ține, o persoană cît se poate de sensibilă la critici. Furtună va trece și lucrurile revin la normal, chiar dacă în ochii tăi mulți au decăzut.

CAPRICORN

Eșți ocupat, dar fericit astăzi. Probabil că vei petrece dimineață făcînd treburile din jurul casei. Nu te miră dacă un prieten pică pe neașteptate după-amiază cu cîteva veșți importante de transmis. Seară ta ar putea fi ocupată făcînd cercetări la biblioteca sau la computer. Se pare că informațiile prietenului tău ți-au stîrnit curiozitatea cu privire la un anumit subiect.

VĂRSĂTOR

Se pare că muncă pe care ai depus-o în ultima vreme nu a fost răsplătită pe măsură eforturilor tale iar acest lucru te supără avînd în vedere că alții au primit bonusuri pentru mult mai puțîn. Faci o serie de investigații și ai impresia că șefii sînt doar de partea altora. Înainte de a vorbi cu superiorii, adună date suficiente și dovezi altfel discuția nu se va finaliza bine pentru ține. 

PEȘTI

Astăzi ai putea găși o modalitate de a îți pune inventivitatea și ingeniozitatea să funcționeze astfel încît să poți înainta în carieră și să-ți crești veniturile. Ai putea să te implici și în proiecte artistice de un fel. Nu te miră dacă ideile minunate îți vin cu puțîn efort. Eșți foarte intuitiv astăzi, așa că bucură-te.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1893
Populația:
32 locuitori

Batîc este un sat din cadrul comunei Geamăna, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Anenii Noi și la 33 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 32 de oameni. Satul Batîc a fost menționat documentar în anul 1893.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.