25 august 2022, 19:00 Caleidoscop views 1111
Horoscopul pentru 26 august 2022
Foto: newsler.ru/horoscope
25 august 2022, 19:00 Caleidoscop views 1111

Horoscopul pentru 26 august 2022

BERBEC

Menținerea lucrurilor în echilibru astăzi ar putea fi dificil, deoarece instinctele tale pot gravita către o situație iubitoare, fantezica și pașnică. Există o forță dura, în război, care lucrează împotriva acestei pozițîi. Ferește-te de această energie puternică care este egocentrică și curajoasă. Rămîi cu lucrurile pe care le cunoșți și nu te apleca la nivelul altuia dacă nu îți convine.

TAUR

Lucrurile pot fi dure și agresive astăzi, dar asta nu înseamnă că nu poți face progrese. Există o energie nervoasă în aer care îi îndeamnă pe oameni la acțiune. Reține că este posibil să fii prins în frenezie și să fii chemat să iei atitudine. Ai grijă că punctul tău de vedere să nu devină fix și încăpățînat. Poți învață cîteva lecții valoroase ascultăndu-i pe alții.

GEMENI

Asigura-te că bătălia pe care o vei duce astăzi este a ta. Există o mare tensiune în aer care ar putea erupe atunci cînd te aștepți mai puțîn. S-ar putea să ți se spună să rămîi detașat de războiul care este probabil să urmeze. Păstrează lucrurile ușoare și încearcă să nu le iei prea în serios. Punctul tău de vedere filosofic și spiritul puternic sînt chiar combinația necesară pentru a rezolva situația.

RAC

Trezește-te în partea dreapta a patului. Acest lucru va da tonul pentru restul zilei. Păstrează lucrurile pozitive și vei descoperi că energiile agresive ale zilei lucrează pentru și nu împotriva ta. Nu încerca să te lupți cu oamenii care sînt atît de încăpățînați încît refuză să vadă o altă perspectiva. În același timp, asigura-te că rămîi deschis la punctele de vedere ale altora.

LEU

S-ar putea să simți o conexiune puternică cu latura ta fantezica și romantică astăzi. Visele și iluziile sînt de natură să între în scenă și să te ducă în nori. Fii atent, pentru că s-ar putea să descoperi că o forță agresivă puternică se opune acestor vise. Inteligență și conexiunea cu noile tehnologii vor fi cele mai mari atuuri ale tale într-o zi că astăzi

FECIOARĂ

Oferă oamenilor beneficiul îndoielii astăzi. Chiar dacă s-ar putea să nu fii de acord cu tot ce se întîmplă în jurul tău, oamenii au motivele lor pentru felul în care acționează și felul în care sînt. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să acționezi exact în același mod. Menține-ți rutină și nu permite altora să te lase în spate.

BALANȚĂ

Unele măsuri pe care le-ați luat ieri ar putea fi opuse astăzi. Faptele neclare și fanteziile romantice ar putea să te împiedice să iei măsuri decisive. S-ar putea să simți nevoia să acționezi oricum. Reține că comunicarea ar putea fi afectată de bani și de incertitudine. Energia de astăzi este un echilibru delicat între război și pace.

SCORPION

Dacă azi te trezeșți într-o criză, nu-ți face griji. S-ar putea că nimic să se potrivească bine sau că o anumită energie nervoasă, agitată te îndeamnă să acționezi, dar incertitudinea te împiedică să șții în ce direcție să mergi. Această combinație ar putea duce la o senzație de blocare care te face incapabil de orice mișcare.

SĂGETĂTOR

Folosește energia zgomotoasă a zilei pentru a prelua controlul și a face lucrurile să se întîmple. Vei descoperi că acțiunile pe care le întreprindeți astăzi au rezonanță în zilele următoare. Nu îți fă griji pentru consecințe. Forțe puternice lucrează, încurajîndu-te să cauți libertatea în eforturile tale creative și oferindu-ți mai mult spațiu pentru a-ți explora sanctuarul interior pe care îl ții atît de drag.

CAPRICORN

Este posibil să existe o agresivitate puternică astăzi, care te poate face să simți că vrei să declari război tuturor. S-ar putea să ai senzația că toți ceilalți sînt complet nebuni și că eșți singurul care știe cu adevărat ce se întîmplă. Atenție la persoanele dezinformate și la informațiile false. Luptele ar putea izbucni din cauza unor fapte care par adevărate la început, dar care sînt doar vise greșite ale cuiva.

VĂRSĂTOR

S-ar putea să te confrunți cu o tensiune azi, pe măsură ce fantezia vine în calea planului tău de atac, Vărsător. Rețineți că lucrurile se mișcă rapid în aceste zile, iar cea mai mică mișcare este mărită. Nu încercați să anulați lucruri care nu pot fi anulate. Acceptă-ți greșelile și mergi mai departe. Există o lume întreagă pe care o poți explora și cuceri, așa că încearcă să nu fii prins în propria ta cutie.

PEȘTI

S-ar putea să te confrunți cu o mare frustrare dacă încerci să lupți cu circumstanțele actuale. Cheia este să iei orice situație în care te afli și să profiți la maximum de ea. A te plînge de poziția ta nu va îmbunătăți lucrurile. Ai cadouri grozave de care să fii mîndru și recunoscător, așa că nu le aruncă crezînd că nu au nicio valoare. Creează-ți propria realitate.

Sursa: horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie , 2022

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
1078 locuitori

Egoreni este un sat şi comună din raionul Soroca. Egoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 6 km de orașul Soroca și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1078 de oameni. Satul Egoreni a fost menționat documentar în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.