05 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1047
Horoscop pentru 6 octombrie 2022
05 octombrie 2022, 19:00 Caleidoscop views 1047

Horoscop pentru 6 octombrie 2022

BERBEC

Astazi s-ar putea sa gasesti o strategie de a castiga in plus pentru a te pregati sa mergi mai departe cu viata si ambitiile tale. Acest lucru ar putea fi impreuna cu celalalt semnificativ sau cu niste prieteni apropiati. Rasfoirea revistelor online poate duce la achizitii impulsive, poate unele cadouri. Seara, planifica ceva timp singur cu partenerul tau.

TAUR

Natura ta pasionala ar trebui sa fie mai activa decat de obicei astazi. Atmosfera festiva din jurul tau da nastere unor sentimente calde, intime, care apropie prietenii si cuplurile, asa ca pregateste-te pentru niste momente bune si emotie in casa in seara asta, daca este posibil. Optimismul si entuziasmul ar trebui sa umple aerul. Te vei simti in siguranta si confortabil, dar trosnind de ardoare.

GEMENI

Un e-mail sau un apel telefonic ar putea veni astazi de la un frate sau o alta ruda. Poate ca aceasta este o sansa buna pentru a remedia o veche cearta cu aceasta persoana, dar nu fi tentat sa incepi alta! Emotiile sunt puternice, si nu ar fi nevoie de mult pentru a declansa o cearta. S-ar putea sa vrei sa iesi si sa faci cateva cumparaturi, dar fii atent. Traficul ar putea fi infernal.

RAC

Contactul cu un prieten poate fi amanat, iar acest lucru s-ar putea sa te ingrijoreze. Va fi necesar sa faci un efort deosebit pentru a face aproape orice azi. Ai putea avea niste treburi urgente de finalizat, dar strazile si magazinele pot fi pline de oameni nerabdatori. Relaxeaza-te, respira profund si evoca fiecare energie pe care o ai. Nu vrei sa amani nimic acum.

LEU

O relatie de dragoste ar putea capata un aspect mai inalt si mai spiritual in aceasta perioada, creand dorinta ca sufletele voastre sa se lege. Atmosfera planetara va aduce mai aproape impreuna si puteti experimenta un sentiment mai apropiat de intimitate. S-ar putea sa petreceti timp cu prieteni comuni astazi, daca este posibil, distrandu-va, dar in acelasi timp nerabdatori sa fiti singuri.

FECIOARĂ

Energia planetara s-ar putea sa te gaseasca raspunzand la un sentiment brusc de inspiratie care iti trezeste creativitatea. Este posibil sa simti un impuls neasteptat de a scrie sau de a compune ceva muzica. Poate doresti sa te retragi putin, ceea ce ar putea cauza unele probleme cu prietenii si membrii familiei care doresc sa fie in contact strans cu tine. Nu ignora acest imbold. Dupa cum stii, inspiratia poate disparea la fel de repede cum vine.

BALANȚĂ

Ai fost foarte ocupat, din punct de vedere profesional si social, iar acum probabil ca tanjesti dupa o intalnire romantica. Daca esti implicat in prezent, ar trebui sa iti programezi ceva timp singur cu persoana speciala din viata ta. Daca nu esti implicat, nu fi surprins daca pe scena apare cineva nou. Te-ai putea indragosti la prima vedere sau un vechi prieten ti-ar putea parea brusc diferit. Asigura-te ca arati cel mai bine!

SCORPION

Probabil ca ai vrea sa petreci ceva timp singur cu partenerul tau astazi, dar cu influentele planetare actuale in joc, fie tu, fie preocupari legate de cariera ar putea sta in cale. O oportunitate neasteptata trebuie explorata imediat, asa ca este posibil sa nu poti petrece timp impreuna acum. Contactul cu prietenii s-ar putea dovedi, de asemenea, frustrant, deoarece toata lumea este ocupata.

SĂGETĂTOR

Un coleg de munca ar putea fi plecat, iar acest lucru ar putea creste cantitatea de munca pe care trebuie sa o faci, provocand efort si suparare, mai ales daca nu esti familiarizat cu munca. Nu incerca sa faci totul deodata. Un membru indepartat al familiei de care nu ai auzit de ceva vreme ar putea suna din senin si ai putea petrece o perioada de timp pentru a recupera timpul pierdut.

CAPRICORN

Cald si sensibil din fire, astazi te poti simti deosebit de senzual. Sexul si romantismul sunt probabil sa fie in mintea ta. Romanele si filmele romantice pot parea deosebit de atragatoare acum, la fel ca paturile confortabile si baile calde. Planifica o seara romantica cu persoana speciala din viata ta, daca este posibil. Poate o cina speciala la lumina lumanarilor acasa.

VĂRSĂTOR

Un accident minor ar putea avea loc astazi acasa, dar nu-ti face griji. In cele din urma, va provoca mai mult ras decat rau. Iti vei dori ca locul sa arate grozav, pentru ca un prieten apropiat sau un iubit ar putea veni in vizita. Este indicata o conversatie intima sau o intalnire pasionala. Stapaneste-ti tentatia de a te rasfata cu prea multa mancare sau bautura.

PEȘTI

Ai putea primi un pachet neasteptat, eventual expediat de departe. Circumstantele ar putea fi destul de ciudate. Prietenii sau rudele la care s-ar putea sa nu te astepti ar putea sa sune sau sa trimita mesaje. Acest lucru poate fi foarte imbucurator, dar nu te epuiza. Te vei distra, indiferent despre ce vorbesti.

Sursa: www.horoscop.ro

Cuvinte cheie:

horoscop , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
732 locuitori

Bălăşeşti este un sat din cadrul comunei Răculeşti, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Criuleni și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 732 de oameni. Satul Bălășești a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.