23 mai 2013, 10:28 Caleidoscop views 13188
23 mai 2013, 10:28 Caleidoscop views 13188

Eclipsă de Lună din 25 mai ne atenționează asupra deplasărilor


Foto: astronomia.go.ro

Pe 25 mai, va fi Lună plină pe axa Gemeni-Săgetător. Lună plină și eclipsată. Astrologic, asta se traduce că toata lumea va resimți o tensiune, în principal în comunicarea cu ceilalți, relatează stirileprotv.ro.

Atenție însă! Fenomenul se petrece în weekend. Așa că, trebuie să avem mare grijă dacă plecăm la drum, pentru că Luna în Săgetător este responsabil pe sfera deplasărilor.

Se poate spune că Luna plină ne întartă să fim mai incisivi în comunicare însă Eclipsa “pune paie pe foc”. Așa că trebuie să fim cu băgare de seamă atunci cînd comunicăm, pentru că riscăm să ne pierdem chiar și cel mai bun prieten.

Cuvinte cheie:

luna , eclipsa , astrologie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1615
Populația:
104 locuitori

Duma este un sat din cadrul comunei Dereneu din raionul Călărași. Satul are o suprafaţă de circa 0.38 kilometri pătraţi. Localitatea Duma se află la distanța de 24 km de orașul Călărași și la 94 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 104 oameni. A fost atestată documentar în anul 1615.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.