06 iunie 2013, 20:23 Caleidoscop views 7632
06 iunie 2013, 20:23 Caleidoscop views 7632

Horoscopul pentru 7 iunie 2013


 

BERBEC: O zi agitată, cu multe drumuri de făcut, documente de plimbat sau dialoguri încordate. Orice ai face, fii atent la detalii şi aşteaptă să strîngi toate datele de care ai nevoie, înainte să semnezi un document important sau să iei o decizie impulsivă în ce priveşte o relaţie. Ai tendinţa de a te pripi să tragi concluzii, să reproşezi sau să ceri socoteală celor din imediata apropiere, iar de aici pînă la conflicte nu e decît un pas. Bazează-te pe sprijinul familiei şi fii atent la revelaţiile acestei zile.

TAUR:
Zona finanţelor este dinamizată de conjuncţia Lună-Marte în Gemeni. Pe de o parte, există confuzie şi fluctuaţii, iar pe de altă parte, te poţi alege cu pagube materiale în urma unori investiţii neinspirate şi cheltuieli pripite. De aceea, e bine să fii atent cum îţi gestionezi resursele şi, mai ales, la sfatul cui. Poţi cîştiga însă de pe urmă unor relaţii benefice, a unor informaţii valoroase pe care le primeşti şi a curajului de a-ţi urma sentimentele, mai curînd decît gîndurile.

GEMENI:
Deţii calităţile şi experienţa de care ai nevoie pentru a realiza ce ţi-ai propus în plan profesional şi material. Astăzi însă îţi lipseşte răbdarea şi rişti să-ţi tai singur craca de sub picioare, acţionînd impulsiv, din orgoliu sau pe baza unor informaţii incorecte. Aşadar, e esenţial să-ţi urmăreşti interesele pe termen lung şi să acţionezi în consecinţă. De idei şi inspiraţie nu duci lipsa, dar aşteaptă să capeţi claritate în privinţa unui nou drum sau a unei noi abordări.

RAC:
Astăzi s-ar putea să te simţi ca şi cînd ai sta pe un butoi cu pulbere. Ai acumulat nemulţumiri şi frustrări, iar acum e musai să găseşti o cale pentru a le elibera. Primul pas este să te întrebi care aspiraţii sînt adecvate şi care sînt doar iluzii în care ai investit timp şi încredere, care sînt relaţiile şi alianţele în care te complaci şi care sînt cele pe care te poţi baza. Luciditatea şi sinceritatea îţi pot deschide uşi nebănuite în interior şi pot scoate la lumina soluţii pe care nu le-ai văzut pînă acum, deşi erau la îndemînă.

LEU:
Activitatea socială intensă în care te-ai angrenat în această perioadă poate fi sursă de nelinişte şi stres. Relaţiile cu prietenii pot fi tensionate, mai ales dacă simţi că aceştia proiectează asupra ta aşteptări şi pretenţii de tot felul. Zvonurile sînt la ordinea zilei, însă nu crede tot ce auzi şi păstrează-ţi încrederea în ceea ce simţi că e corect. Pe de altă parte, fii atent la detalii şi la energia din spatele cuvintelor, mai ales cînd eşti în toiul unor discuţii încordate.

FECIOARĂ:
Conjuncţia Lună-Marte în Gemeni, în zona carierei, poate aduce tensiuni în relaţiile cu superiorii şi chiar certuri. E nevoie de flexibilitate, răbdare şi detaşare, pentru a găsi o cale amiabilă de rezolvare a unor blocaje şi a orienta orice situaţie într-o direcţie constructivă. Oricum, nu e indicat să iei decizii importante acum, pentru că acestea tind să fie impulsive şi bazate pe informaţii incomplete. Prin urmare, e mai bine să aştepţi, pînă cînd vei avea toate detaliile şi vei putea acţiona în cunoştinţă de cauză.

BALANŢĂ:
Astăzi pot apărea situaţii provocatoare şi neînţelegeri în ce priveşte relaţia cu o instituţie, derularea unui proiect sau obţinerea unor documente de care ai nevoie la locul de muncă. Ai de dus ceva muncă de lămurire cu o serie de persoane şi poate că va fi nevoie să apelezi la o relaţie sus-pusă, pentru a-ţi rezolva o problemă de natură juridică. Totuşi, există susţinere astrală în zona profesională şi  poţi obţine rezultate foarte bune, dacă nu te laşi copleşit de micile obstacole, ci continui să-ţi urmezi calea.

SCORPION:
Confuzia care pluteşte în zona finanţelor şi resurselor materiale puse în comun cu alţii îţi aduce iritare şi nelinişte. În acelaşi timp, această tensiune te provoacă să-ţi pui mintea la contribuţie şi să scoţi la lumină idei/soluţii pe care nu le-ai văzut pînă acum. S-ar putea ca, datorită urgentării, să fii nevoit să te zbaţi puţin, pentru a ieşi din impas. Norocul şi sprijinul vin însă nu din zbatere şi nu de la tine, ci prin alţii, exact cînd nu mai speri nimic.

SĂGETĂTOR:
Raporturile cu cei din jur, fie că vorbim despre partenerul de viaţa, fie că ne referim la parteneri de afaceri, sînt zguduite în aceste zile. Există multă impulsivitate, reproşuri, atacuri pe faţă, care vin ca un tăvălug spre tine. Cade orice urmă de cenzură şi eşti nevoit să faci faţă tuturor provocărilor, fără să înţelegi prea bine de unde vin şi ce rost au. Chiar şi aşa, partea bună este că se detensionează atmosfera şi se clarifică lucrurile, creîndu-se spaţiu pentru idei ingenioase.

CAPRICORN:
Şi dacă ziua ar avea vreo 30 de ore, tot nu ţi-ar ajunge pentru a te achita de toate sarcinile de serviciu pe care ţi le-ai asumat. Cel puţin astăzi, cu cît încerci să te împarţi în mai multe direcţii deodată, cu atît îţi scade eficienţa, mai ales că apar mereu alte şi alte provocări. Aşadar, cea mai înţeleaptă atitudine este să iei lucrurile pe rînd, să faci ce poţi, să respiri des şi profund şi să delegi o parte din sarcini.

VĂRSĂTOR:
Contextul astral de astăzi se poate traduce prin impulsivitate, nerăbdare şi severitate în relaţia afectivă şi în interacţiunile cu copiii. De asemenea, e posibil să-ţi scape din vedere anumite detalii în cadrul unui proiect şi să te aventurezi pe un drum înfundat. Prin urmare, ar fi de preferat să respiri adînc înainte de orice decizie pripită sau reproş, pentru a evita urmele pe care acestea le-ar putea lăsa în sufletele celorlalţi. Zona cel mai bine susţinută astral este cea profesională, unde eşti îndemnat să urmezi acel lucru pe care iubeşti să-l faci.

PEŞTI:
Agitaţie multă în zona familiei! E destul de greu să fii diplomat, să-i accepţi pe cei din jur aşa cum sînt sau să rămîi detaşat, chiar şi în discuţiile banale. În plus, e posibil să apară defecţiuni prin casă sau să fie nevoie să te ocupi de nişte activităţi pe care le-ai tot amînat. Una peste alta, ziua este agitată, dar vei face faţă cu brio, dacă te laşi condus de sentimente, mai mult decît de gînduri, programe şi scenarii.


Sursa:
www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
434 locuitori

Constantineşti este un sat din cadrul comunei Goteşti, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Cantemir și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 434 de oameni. Satul Constantineşti a fost menționat documentar în anul 1830.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.