28 iunie 2014, 10:28 Caleidoscop views 17757
28 iunie 2014, 10:28 Caleidoscop views 17757

Rochia cu imprimeu floral, vedeta verii. Cum o porţi în funcţie de siluetă


Foto: unica.ro

Ca în fiecare vară, rochia cu imprimeu floral a revenit în tendinţe. Uite cum o poartă vedetele şi cum o poţi purta şi tu în funcţie de silueta ta.

Că este colorată puternic sau în nuanţe neutre, că este maxi sau mini, rochia cu imprimeu floral se numără printre tendinţele cele mai hot ale verii. Uite cum poţi să o porţi în funcţie de siluetă şi cu ce să o asortezi.

Dacă ai o siluetă de tip pară, cu şolduri late, ai nevoie de o rochie cu talia bine marcată, dar care să nu fie mulată pe şolduri. Sunt ideale rochiile în stilul anilor '50. Ar fi bine să găseşti un model cu imprimeu în partea de sus şi o singură culoare de la talie în jos.

Dacă eşti minionă şi nu ai kilograme în plus, rochiile mini mulate sunt ideale pentru tine. Ai grijă însă să nu cazi în vulgar. Imprimeul ar trebui să fie destul de mărunt. Evită imprimeurile cu flori mari.

Dacă eşti înaltă şi slabă poţi purta cam orice, dar sunt de preferat imprimeurile de dimensiuni medii şi culorile puternice.

Pentru silueta de tip măr, cu picioare subţiri şi kilograme în plus pe burtă, ideale sunt rochiţele baby doll cu imprimeu floral mărunt. Acestea însă sunt interzise femeilor care au coapse groase.

Sursa: unica.ro

Cuvinte cheie:

femei , frumusete , moda

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
199 locuitori

Сărpineanca este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 199 de oameni. Satul Cărpineanca a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.