28 iunie 2013, 12:32 Caleidoscop views 11041
28 iunie 2013, 12:32 Caleidoscop views 11041

O veveriță a lăsat fără energie electrică 10 000 de oameni


Foto: directpress.ru

În orașul Wichita, Statele Unite ale Americii, o veveriță a lăsat fără electricitate mai mult de 10 mii de oameni. Autoritățile locale acuză rozătoarele drăguțe de deteriorarea echipamentului, informează Los Angeles Times.

După ieșirea din funcțiune a tehnicii, mii de clienți ai companiei Westar au rămas fără electricitate și au fost nevoiți să suspende utilizarea aparatelor electrice pentru o oră și jumătate.

Accidentul a avut loc în noaptea de marți, 25 iunie, la 01:50 ora locală. Echipele de intervenție au restabilit aprovizionarea cu energie electrică pentru cele mai multe case în jurul orei 03:30, doar cîteva imobile rămînînd fără curent elctric.

Westar nu anunță care este soarta veveriței buclucașe.

Amintim că anterior, un caz similar, cu implicarea unei veverițe, ​​a avut loc în statul Florida, unde au rămas fără energie electrică trei școli și 700 de oameni.

Cuvinte cheie:

energie electrică , dauna , animale

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
3200 locuitori

Lunga este este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Lunga este este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 42 km de Chișinău. Populaţia satului Lunga alcătuia 3200 de oameni în anul 2011. Satul Lunga a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.