24 martie 2024, 15:00 Caleidoscop views 814
Drum Boom: Permis de conducere au, le-a rămas să înveți regulile de circulație
24 martie 2024, 15:00 Caleidoscop views 814

Drum Boom: Permis de conducere au, le-a rămas să înveți regulile de circulație

Șoferii autoturismelor private deseori se grăbesc să ajungă undeva, dar și mai des uită de siguranța în trafic. Nici chiar numărul mare de ofițeri de patrulare nu îi opresc pe contravenienți.

Noi.md a pregătit noi imagini video, în care șoferii care au încălcat regulile circulației rutiere au fost marcați cu o săgeată roșie.

Printre cele mai frecvente încălcări se numără neacordarea priorității la schimbarea benzii de circulație, depășirea pe linia continuă și deplasarea pe linia continuă. S-au remarcat și persoane deosebite. De exemplu, proprietarul unei mașini și-a lăsat mijlocul de transport într-o curbă în pantă acoperită cu gheață.

Reamintim că la sfrșitul săptămînii trecute, 48 de șoferi au fost înlăturați de la volan pentru conducere în stare de ebrietate. Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), în total, în weekend, au încălcat regulile circulației rutiere 4.266 de șoferi.

Imagini similare de Drum Boom pot fi văzute AICI.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1634
Populația:
1862 locuitori

Sauca este un sat şi comună din raionul Ocniţa. Sauca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume situat la o distanță de 21 km de orașul Ocnița și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1862 de oameni. Prima atestare documentară a satului Sauca datează din anul 1634.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.