10 septembrie 2013, 22:23 Caleidoscop views 11028
10 septembrie 2013, 22:23 Caleidoscop views 11028

Horoscopul pentru 11 septembrie 2013



BERBEC: Preocupările tale de astăzi roiesc în jurul relaţiilor cu străinătatea. Sînt posibile discuţii şi demersuri specifice unor călătorii îndepărtate, fie pentru studii profesionale, fie pentru agrement. S-ar putea ca datorită membrilor familiei să îţi fie întîrziate planurile, însă ai răbdare. Domoleşte-ţi reacţiile, pentru că sistemul tău nervos este destul de solicitat şi rişti să îţi compromiţi ziua. După-amiază, delectează-ţi sufletul cu carte bună sau cu un film de Oscar.

TAUR: Ziua este favorabilă verificării şi achitării facturilor sau altor tipuri de datorii. Se pare că mai mult singur trebuie să te ocupi de bugetul administrat în comun cu alţii, aspect care te poate obosi mult. Membrii familiei îţi susţin demersurile, de aceea te poţi baza pe sfaturile şi ajutorul lor. Fii prudent însă vizavi de prieteni, deoarece aceştia îţi pot pune beţe în roate. Lasă gîndurile neplăcute deoparte, mai ales cele legate de sănătatea şi relaţiile tale de la serviciu.

GEMENI: În orele dimineţii îţi sînt recomandate activităţile uşoare de rutină, deoarece organismul îţi este obosit şi mai are nevoie de cîteva ore de odihnă şi efort minim. La serviciu se conturează dinamism şi discuţii aprinse mai ales după prînz. Temele principale vor fi legate de îmbunătăţirea condiţiilor de muncă şi de salarizare, însă vor fi purtate mai mult între colegi. Bazează-te numai pe forţele tale şi susţine-ţi punctele de vedere, pentru că protectori serioşi nu ai, iar şefii parcă au dispărut cu totul.

RAC: Ziua îţi aduce un potenţial mare de revoltă şi zbucium sufletesc. Gîndurile îţi sînt îndreptate mai întîi către relaţiile sentimentale şi cele cu copiii, ca apoi spre prînz să îţi muţi atenţia către relaţiile colegiale. Temperează-ţi reacţiile şi linişteşte-ţi gîndurile, pentru că sînt momente pasagere, pe care le poţi depăşi fărăprobleme cu puţin efort şi bunăvoinţă. La serviciu se conturează treburi multe, dar este doar o furtună într-un pahar cu apă. Depinde doar de tine cum te raportezi la tot şi toate.

LEU: Ziua este favorabilă activităţilor recreative şi hobby-urilor. Chiar dacă cei din preajma ta au alte treburi şi nu îţi ţin isonul, te vei descurca foarte bine şi fără ajutorul lor. Totuşi, ar fi bine să ţii seama şi de nevoile sau doleanţele celor dragi, pentru că în umbră, departe de ochii şi urechile tale, se conturează schimbări majore în relaţiile cu aceştia. Pe de altă parte, evită gîndurile neplăcute, critica şi combativitatea, deoarece rişti să strici relaţii bune.

FECIOARA: Astăzi este nevoie de tine în sectorul domestic. Fie trebuie să te ocupi de reparaţii, curăţenii sau achiziţionarea de bunuri necesare casei şi membrilor familiei, fie trebuie să participi la discuţii de familia pe tema patrimoniului. Chiar dacă gîndurile şi eforturile tale sînt îndreptate acum mai mult către propria-ţi fiinţă, cu bunăvoinţă şi deschidere sufletească vei reuşi să te strecori admirabil printre treburile tale personale, dar şi printre îndatoririle care îţi revin în casă.

BALANŢĂ: Se anunţă o zi în care relaţiile cu cei apropiaţi îţi pot aduce multe avantaje. Pe de o parte poţi afla informaţii interesante legate de domeniul profesional în care activezi sau îl vizezi mai de mult. Pe de altă parte poţi relua legătură cu cineva drag, în care ai multă încredere. Emotivitatea este la cote mari, de aceea evită să te implici în situaţiile de viaţă ale altora. Este adevărat că eşti un bun sfătuitor, însă oferă-ţi ajutorul numai dacă ţi se cere şi atît cît este necesar.

SCORPION: Veştile legate de banii obţinuţi prin muncă proprie la un serviciu te pot lua prin surprindere. Poate fi vorba despre o sumă de bani, cadouri sau favoruri care îţi vin de la cineva din străinătate sau în urma unei colaborări care implică legătură cu alte ţări. Totuşi, fii prudent pentru că există tendinţa de a cheltui mai mult decît este necesar. Pe de altă parte, s-ar putea ca persoana iubită sau copiii să îţi solicite ajutor financiar. Evită să le dai apă la moară şi pune-ţi bani deoparte de care să ştii doar tu.

SĂGETĂTOR: În prima parte a zilei abia dacă eşti observat în anturaj. Mai ai nevoie de odihnă, astfel încît ar fi bine să te ocupi doar de treburi uşoare, evitînd totodată spaţiile aglomerate şi discuţiile contradictorii. Pe măsură ce orele zilei se scurg te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul celorlalţi cu mult entuziasm şi voie bună. S-ar putea să fii nevoit să iei legătura cu instituţii bancare, fie pentru achitarea unor datorii mai vechi, fie pentru a obţine informaţii noi legate de credite sau investiţii pe termen lung.

CAPRICORN: Se conturează o zi favorabilă introspecţiei şi eforturilor numai pentru trupul şi sufletul tău. Poţi primi informaţii preţioase, tăinuite bine pînă acum, despre parteneriatele în care eşti implicat. Fii mai atent la nevoile tale personale şi lasă deoparte compromisurile şi relaţiile care nu îţi mai sînt de folos. De evitat pe cît posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, deoarece sînt stări pasagere ce pot fi rezolvate prin odihnă şi o plimbare în aer liber.

VĂRSĂTOR: Astrele te sfătuiesc să fii prudent în relaţiile cu prietenii şi aşa-zişii susţinători. S-ar putea ca o astfel de persoană să îţi ceară bani, favoruri sau informaţii despre activitatea profesională. Stai deoparte şi evită implicarea emoţională şi faptică în problemele altora. Chiar dacă ţi se vor face reproşuri vizavi de faptul că eşti prea secretos sau zgîrcit, deocamdată este mai bine aşa. Cine te preţuieşte cu adevărat, îţi va rămîne alături şi îţi va înţelege reacţiile.

PEŞTI: Ziua aduce relaţii tensionate cu şefii sau cu reprezentanţii instituţiilor oficiale. Pot apărea modificări ale regimului activităţii tale profesionale sau colegii şi şefii vor fi alţii. Greu îţi vine să accepţi toate acestea şi vei avea tendinţa, fie de a te ascunde, fie de a riposta folosind şantajul emoţional. Fii prudent şi lasă lucrurile să îşi urmeze cursul firesc, adaptîndu-te din mers la situaţiile ivite. Persoana iubită sau copiii s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul tău moral şi material.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1769
Populația:
4442 locuitori

Tocuz este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Tocuz este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Căușeni și la 93 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4442 de oameni. Satul Tocuz a fost menționat documentar în anul 1769.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.