12 septembrie 2013, 16:56 Caleidoscop views 13130
12 septembrie 2013, 16:56 Caleidoscop views 13130

Horoscopul pentru 13 septembrie 2013



BERBEC: O situaţie tensionată persistentă din zona profesională se poate ameliora sau rezolva astăzi. Descoperi detalii pe care nu le-ai luat în calcul pînă acum, soluţii posibile doar în urma unei gîndiri profunde, axată pe dezlegarea unor mistere sau dezvăluirea intenţiilor reale ale celor implicaţi. Oricum, după ce în ultimele zile ai simţit că eşti încetinit şi chiar blocat în anumite demersuri sau relaţii, acum totul începe să ia o întorsătură nouă. Fii deschis pentru a accepta surprizele şi necunoscutul.

TAUR: Astăzi, emoţiile tale sînt foarte profunde, mai ales în chestiuni legate de viitorul tău şi de relaţii importante. Totuşi, ai capacitatea să priveşti în profunzime, să faci alegeri cu fermitate şi siguranţă de sine şi să-ţi asumi etapele necesare evoluţiei în toate sensurile. Astăzi ai putea învăţa ceva nou sau are loc o transformare a convingerilor şi viziunii. Relaţiile se consolidează şi încep să constituie un teren fertil pentru succes profesional şi financiar.

GEMENI: În prima parte a zilei, poţi avea întîlniri fructuoase, negocieri sau discuţii clarificatoare cu un partener de afaceri. După prînz, devii mult mai atent la detaliile unui context relaţional şi profesional, astfel încît să găseşti metodele adecvate pentru a-i creşte productivitatea şi eficienţa. Totuşi, încearcă să nu te cramponezi de scenarii şi suspiciuni nefondate. În altă ordine de idei, aceste zile te ajută să transformi un hobby într-o profesie sau să îmbini foarte uşor plăcutul cu utilul.

RAC: Tu te afli într-o perioadă importantă, atît în ce priveşte îmbrăţişarea unei direcţii conforme cu talentele şi darurile tale, cît şi în ce priveşte însoţirea cu cineva drag, într-o relaţie de iubire de lungă durată. Acum se schimbă şi se revizuiesc foarte multe dintre credinţele tale în aceste privinţe şi bine ar fi să fii atent la toate detaliile şi la experienţele pe care le trăieşti. Cere ce-ţi doreşti şi rămîi mereu curios în privinţa a ce apare nou.

LEU: Visezi la experienţe noi, la puţină adrenalină în viaţa ta, la aventură. În ultima vreme te-ai simţit constrîns şi limitat de tot felul de circumstanţe, însă încet, încet, se deschid uşile în faţa ta. Ziua de astăzi aduce determinare în ce priveşte transformarea unor obictive profesionale precum şi abordarea ta vizavi de acestea. În acelaşi timp, e necesar să găseşti o cale de a echilibra relaxarea şi viaţa personală, cu muncă şi responsabilităţile profesionale.

FECIOARA: Pentru tine, este o perioadă a “acrobaţiilor” financiare, în sensul că bunăstarea şi echilibrul depind de fiecare detaliu, de fiecare demers pe care-l faci, de capacitatea de a negocia şi de a te livra lumii cu discernămînt dar fără a te subevalua. Astăzi, Luna stă în Săgetător pînă la prînz, şi e de bun augur pentru orice activitate împreună cu familia sau dedicată căminului, iar după prînz se mută în Capricorn şi ajută la responsabilizare în ce priveşte relaţia cu copiii sau cu persoana iubită. Dacă aşteptai un moment potrivit pentru a împărtăşi sentimente şi intenţii, acesta a sosit.

BALANŢĂ: În aceste zile, e bine să te foloseşti de farmecul tău şi de celelalte abilităţi de comunicare, pentru a obţine beneficiile materiale pe care le vizezi de ceva vreme. Multe se pot schimba în această privinţă şi în general în zona materială şi financiară, dacă ştii să profiţi de oportunităţi şi să te aşezi în energia momentului, primind tot mai mult din ce vine spre tine. Această zi, mai cu seama în cursul după-amiezei, este propice pentru a-ţi reanaliza intenţiile, priorităţile, nevoile. O pauză de lucru ţi-ar prinde foarte bine.

SCORPION: Tu te afli la o răscruce de drumuri. Chiar dacă nu ţi-e clară încă direcţia nouă pe care tocmai o îmbrăţişezi fără să-ţi dai seama, important e să laşi lucrurile să curgă şi să creezi conştient, făcînd alegeri ferme şi avînd curajul de a exprima adevărul personal. Esenţial, acum, este să-ţi asculţi inima, indiferent ce. Să eviţi împrumutarea punctelor de vedere ale altora, să faci mereu diferenţa între acestea şi ce simţi/doreşti tu cu adevărat.

SĂGETĂTOR: Tu te afli în momentul unor decizii importante, care vizează atît cariera, cît şi zona financiară. Dacă ai tot amînat nişte schimbări care ştii bine că îţi sînt de folos, a venit timpul să te mobilizezi şi să laşi viaţa să te inspire în acest sens. Oricum, vrei, nu vrei, în această lună lucrurile se pot reconfigura începînd de la rădăcină, iar evenimentele te vor împinge înainte, într-o direcţie potrivită. Important e să fii flexibil, atent la sincronicităţi şi la tot ce apare.

CAPRICORN: Te afli în plină reconfirgurare, atît în privinţa anturajului şi a prietenilor, cît şi în ce priveşte aspiraţiile, proiectele, dorinţele. E posibil ca, în următoarea perioadă, o idee mai veche să prindă contur şi să se materializeze, cu ajutorul unui prieten sau să aderi la un proiect, o cauză, o idee inspirată prezentată de cineva. În orice caz, evenimentele de acum tind să-ţi aşeze viaţa pe o traiectorie nouă, cu principii şi convingeri noi.

VĂRSĂTOR: Pentru tine, această zi, mai cu seamă în a doua parte a ei, este potrivită pentru introspecţie, meditaţie şi autoanaliză sinceră, lucidă. Chiar dacă e dureros să recunoşti anumite adevăruri, anumite realităţi pe care le-ai creat, şi să-ţi asumi tot ce este acum prezent în viaţa ta, este inestimabil acest proces. Practic, ce faci este să te recunoşti pe tine ca fiind creator, iar asta înseamnă să te împuterniceşti şi să schimbi ce doreşti de acum încolo.

PEŞTI: Se pare că începe să răsară Soarele şi pe strada ta. Chiar dacă lucrurile se mişcă încă încet, e clar că ele se îndreaptă în direcţia adecvată, iar drumul tău începe să fie presărat cu tot felul de şanse şi oportunităţi. Important, acum, este să fii receptiv şi să primeşti, să fii dispus să renunţi la ceva, poate la comoditate, poate la o relaţie toxică sau la un obicei nesănătos. În orice caz, deschide bine ochii şi, mai ales, inima. Vei şti exact ce să faci, la momentul potrivit.

Sursa: www.astrocafe.ro

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1536
Populația:
2529 locuitori

Drăgăneşti este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Drăgănești, Sacarovca și Chirileni. Localitatea se află la distanța de 19 km de orașul Sîngerei și la 126 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2529 de oameni. Satul Drăgănești a fost menționat documentar în anul 1536 cu numele Pîrtești.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.