20 septembrie 2013, 15:40 Caleidoscop views 10469
20 septembrie 2013, 15:40 Caleidoscop views 10469

Pe YouTube vom putea vedea filmele și fără Internet


Foto: mir24.tv

Moment cu adevărat istoric pentru YouTube, serviciul video online deținut de Google!. Acesta anunță utilizatorii, care folosesc aplicația de pe dispozitivele mobile, că vor putea urmări videoclipurile chiar si atunci cînd nu au conexiune la Internet.

Noua funcție permite adaugarea filmuletelor în tablete si smartphone-uri, pentru a le urmări pentru o scurta perioada de timp, atunci cand se afla în modul offline, conform blogului oficial.

YouTube a “cochetat” și anterior cu ideea, astfel că în iunie 2012 le-a permis utilizatorilor să urmărească un clip atunci cînd nu aveau conexiune la Net, doar dacă vizionaseră cînd erau online cel puțin o secundă din el.

Noua funcție YouTube ar urma să fie disponibilă din luna noiembrie a acestui an.

Sursa: mir24.tv

Cuvinte cheie:

YouTube , videoclip , internet

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1456
Populația:
9334 locuitori

Chiţcani este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mereneşti, Chiţcani și Zahorna. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Căușeni și la 77 km de Chișinău. Populaţia satului Chiţcani alcătuia 9334 de locuitori în anul 1989. Satul Chiţcani a fost menționat documentar în anul 1456.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.