28 octombrie 2015, 10:51 Caleidoscop views 13413
28 octombrie 2015, 10:51 Caleidoscop views 13413

Cauza obezității în Statele Unite: lăcomia


Foto: informing.ru

Problema obezității îngrijoraează de mult timp întreaga lume, în special Statele Unite - liderul de necontestat la acest indicator. Companiile producătoare de alimente, au recunoscut că regula principală în dezvoltarea de produse noi – a face tot posibilul pentru ca produsele alimentare să creeze dependență .

Potrivit experților, produse alimentare au devenit un drog, deoarece în laboratoare speciale sînt create substanțe chimice foarte dulci, foarte sărate. Asemenea mîncare afectează papilele gustative și păcășelte creierul. " Cu toate acestea, senzația de sațietate nu vine și vrei să mînînci tot mai mult.

Kozeina - este o proteină din lapte, care este în sistemul nostru digestiv devine kozomorfină - o substanță similară cu morfina cu privire la efectele de stimulare a creierului și care provoacă o senzație de plăcere .

Mai mult, în SUA nu există limitări privind publicitate băuturilor și produselor alimentare, chiar dacă copiii o privesc.

Trebuie remarcat faptul că unul din trei adulți din SUA este obez, în timp ce 40 % dintre copiii americani - sînt supraponderali. Nu e de mirare că SUA este numit cel mai gras stat din lumea dezvoltată.

Sursa: informing.ru

Cuvinte cheie:

SUA , sanatate , alimentatie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.