08 februarie 2014, 09:36 Sport views 9973
08 februarie 2014, 09:36 Sport views 9973

Moldova a învins Cipru la Fed Cup


Foto: ipn.md

Naţionala de tenis feminin a Moldovei a învins Cipru cu 3-0 în Fed Cup Zona III, Grupa B. Victoriile în faţa Ciprului au fost aduse de Daniela Ciobanu şi Anastasia Detiuc la simplu, în timp ce la dublu a triumfat perechea Iulia Helbet/Anastasia Detiuc. Singura care a pierdut un set a fost Daniela Ciobanu, dar aceasta a evoluat împotriva numărului 1 al selecţionatei din Cipru, Maria Siopacha, scor 3-6, 6-4, 6-4.

Anastasia Detiuc n-a avut probleme în faţa Elizei Emirou, scor 6-1, 6-2. La dublu, Helbet/Detiuc a învins perechea Omirou/Tsaggaridou, cu 6-3, 6-3.

Pentru a merge mai departe în play-off, naţionala de tenis feminin a Moldovei trebuie să învingă reprezentativa Greciei, care a învins naţionala cipriotă tot cu 3-0. Partidele se desfăşoară în capitala Estoniei, Tallin.

Cuvinte cheie:

tenis , moldovenii , medalie , victorie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:

Populația:
1105 locuitori

Slobozia-Şirăuţi este un sat şi comună din raionul Briceni. Slobozia-Şirăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1105 oameni. 

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.