10 martie 2014, 10:26 Sport views 8673
Tenismanul moldovean, Radu Albot a căștigat un trofeu în China
Foto: protv.md
10 martie 2014, 10:26 Sport views 8673

Tenismanul moldovean, Radu Albot a căștigat un trofeu în China

Cel mai bun tenisman din Moldova, Radu Albot, a cîștigat un nou trofeu. Moldoveanul s-a impus în finala probei de dublu, a unui turneu Futures din China.

Radu Albot s-a revansat dupa eliminarea din optimile probei de simplu si s-a incoronat rege la dublu in competitia ITF din China. Alaturi de indonezianul Chirstopher Rungkat, Radu Albot a avut emotii in finala. Cei doi i-au intalnit pe favoritii numarul 1 - perechea italiana Ghedin/Grassi.

Dupa un prim set pierdut categoric cu 1 la 6, Albot si Rungkat au revenit si au castigat cu 7 la 5 in actul secund. In decisiv cei doi au fost din nou mai buni - au castigat cu 10 la 7 si au luat marele trofeu.

Competitia din China are un fond total de premiere de 15 mii de dolari.

Radu Albot va reveni in curînd in Moldova pentru a se pregati de duelul din Cupa Davis cu Belarus, care va avea loc în perioada 4-6 aprilie la Chișinău.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

China , moldovenii , tenis , sport , Radu Albot

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1561
Populația:
5438 locuitori

Rădoaia este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Rădoaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la 10 km de orașul Sîngerei și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5438 de oameni. Prima atestare istorică a satului Rădoaia datează din anul 1561.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.