21 martie 2014, 09:57 Sport views 10527
Moldova va găzdui  Cupei Europei 2014 la Taekwondo Tradiţional
Foto: ipn.md
21 martie 2014, 09:57 Sport views 10527

Moldova va găzdui Cupei Europei 2014 la Taekwondo Tradiţional

Republica Moldova va fi gazda Cupei Europei la Taekwondo Tradiţional. Competiția va avea loc la categoriile masculin, feminin, copii, cadeţi, juniori, seniori şi veterani, individual şi pe echipe.

„Lotul Moldovei pentru această competiție va fi cunoscut după data de 20 aprilie. Tot atunci vom afla și cîte țări vor veni în Moldova. Sperăm să avem cît mai mulți luptători de calitate pentru un spectacol de zile mari”, a declarat pentru IPN Oleg Slonin, preşedintele executiv Federaţiei Naţionale de Taekwondo Tradiţionalal şi Profesional al Republicii Moldova.

Cupa Europei la Taekwondo Tradițional este programată pentru 8-11 mai 2014. Competiția se va desfășura în incinta Sălii Polivalente din Chișinău.

În acest an, Moldova va găzdui și Campionatul European la Powerlifting.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

Cupa Europei , Moldova , taekwondo

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1930
Populația:
10 locuitori

Chirilovca este un sat din cadrul comunei Halahora de Sus, raionul Briceni. Satul se află la o distanță de 14 km de orașul Briceni și la 223 km de Chișinău. Populația satului constituie 10 locuitori. Satul Chirilovca a fost întemeiat în anul 1930, trăgîndu-și denumirea  de la numele primului gospodar stabilit în acea zonă.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.