24 martie 2014, 09:56 Sport views 10732
Moldoveanul Constantin Țuțu este învingător în K-1!
Foto: protv.md
24 martie 2014, 09:56 Sport views 10732

Moldoveanul Constantin Țuțu este învingător în K-1!

Constantin Țuțu este din nou rege în K-1. Luptătorul moldovean în vîrsta de 27 de ani a cîștigat titlul de campion la kickboxing, în competiția desfășurată la Chișinău, după ce l-a învins în finală pe ucraineanul Igor Liapin. Multașteptata revanșă a lui Țuțu în fața marocanului El Bouni nu a avut loc, luptătorul african fiind eliminat prematur din turneu.

Finala dintre Constantin Țuțu și Igor Liapin, din Ucraina, a fost una scurtă. Moldoveanul și-a dominat adversarul, administrîndu-i lovituri fulgerătoare. Liapin a rezistat doar pînă la sfîrșitul primei runde, fiind trimis în knockout de Țuțu, care a devenit cîștigătorul Grand-Prix-ului Mondial de kickboxing la categoria medie de greutate.

După ce moldoveanul a fost învins, în cadrul unui superfight din luna decembrie, de marocanul El Bouni, aseara ambii, dar și publicul, așteptau o revanșă. Aceasta, însă, nu a avut loc, deoarece El Bouni a fost învins chiar în prima luptă de finalistul Igor Liapin.

Luptătorii moldoveni au avut o evoluție strălucită la turneul de aseară. Toate cele 4 superlupte, programate în afara tabelului competițional principal, au fost cîștigate de luptătorii noștri: Stanislav Renita, Pavel Voronin, Maxim Bolotov și Stepan Cirlig.

Gala de kickboxing din Chișinău a avut cîțiva invitați de valoare, printre care și luptătorul român Cătălin Moroșanu.

La Gala KOK din Chișinău au participat 18 luptători din 10 țări.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

sport , kickboxing , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1540
Populația:
4800 locuitori

Mălăieşti este un sat şi comună din din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cerniţa și Mălăieşti. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Grigoriopol și la 90 km de Chișinău. Populaţia satului Mălăiești alcătuia 4800 oameni în anul 2008. Satul Mălăieşti a fost atestat documentar în anul 1540.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.