02 aprilie 2014, 10:47 Sport views 8468
Campionatul mondial la triatlon forţă se va desfăşura la Chișinău
Foto: tv7.md
02 aprilie 2014, 10:47 Sport views 8468

Campionatul mondial la triatlon forţă se va desfăşura la Chișinău

Scena teatrului «Ginta Latina» va deveni o arenă pentru campionatul mondial de triatlon forţă. Această decizie a fost luată de preşedintele federaţie internaţionale de triatlon forţă Vim Bekelant. Cu jumătate de an înainte de startul competiţiei mondiale preşedintele federaţiei internaţionale a efectuat o vizită de inspectare în Moldova.

Arena pentru desfăşurarea campionatului mondial a fost aleasă de preşedintele federaţiei şi de aceea dânsul avenit pentru două zile la Chişinău. Din cele 3 propuneri Vim Bekelant a ales teatrul «Ginta Latina». În loc de actori spectacolul va fi prezentat de sportivii de forţă.

260 de sportivi din întreaga lume vor ieşi pe scenă pe 1 noiembrie. Cu jumătate de an înainte de startul campionatului mondial, federaţia naţională a înaintat sarcini concrete în faţa echipei naţionale.

Organizarea competiţiei mondiale va costa Moldova 50 de mii de euro.

Le precedentele campionate mondiale şi europene la triatlon forţă, sportivii moldoveni au cucerit 90 de medalii şi au stabilit 14 recorduri mondiale.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

Campionat , Moldova , sport , powerlifting

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
64 locuitori

Făgădău este un sat din cadrul comunei Văscăuţi, raionul Floreşti. Localitatea Făgădău este situată la distanța de 30 km de orașul Florești și la 120 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 64 locuitori. Satul Făgădău a fost întemeiat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.