03 aprilie 2014, 10:47 Sport views 10072
Moldoveanul Nicolae Ceban a obținut medalia de bronz la Campionatul European de lupte libere
Foto: trm.md
03 aprilie 2014, 10:47 Sport views 10072

Moldoveanul Nicolae Ceban a obținut medalia de bronz la Campionatul European de lupte libere

Luptătorul moldovean, Nicolae Ceban, (cat.97 kg), a obţinut medalia de bronz în lupta cu adversarul german, William Harth, după ce i-a învins în optimi de finală pe elveţianul Philipp Marcel Hutter, în pătrimi de finală pe bulgarul Lyuben Borisov Iliev şi a suferit înfrîngere în semifinală de la rusul Abdusalam Gadisov.

Medalia de bronz la Campionatul European de lupte libere rezervat seniori din acest an este prima medalie la disciplina de sport menţionată din ultimii trei ani.

Campionatul European la lupte libere, lupte feminine şi lupte greco-romane, se desfăşoară în perioada 29 martie7 aprilie la Vantaa, Finlanda, reunind participanţi din circa 40 ţări europene.

Cheltuielile integrale ale lotului naţional la campionat, compus din 19 reprezentanţi, sportivi şi antrenori sunt asigurate de Ministerul Tineretului şi Sportului.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

lupta , sport , Campionat , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1482
Populația:
282 locuitori

Strîmbeni este un sat din cadrul comunei Oneşti, raionul. Localitatea se află la distanța de 38 km de orașul Hîncești și la 69 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 282 de oameni. Satul Strîmbeni a fost menționat documentar în anul 1482.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.