29 aprilie 2014, 11:32 Sport views 9061
O moldoveancă a cucerit bronzul la campionatul de body building din Kiev
Foto: protv.md
29 aprilie 2014, 11:32 Sport views 9061

O moldoveancă a cucerit bronzul la campionatul de body building din Kiev

O moldoveancă în vîrstă de 29 de ani a cucerit recent medalia de bronz la campionatul de body building pentru femei de la Kiev, iar acum se pregătește pentru un concurs prestigios de la Madrid. Svetlana Levnivțeva petrece ore în șir în sala de forta si respectă un regim alimentar special.

Aici Svetlana a cucerit juriul prin formele sale proemimente si prin corpul bine lucrat. Concursul miss fitness bikini este la a doua editie si nu a implicat vreo proba, femeile doar au trebuit sa-si demonstreze formele. Iar pentru ca silueta perfecta necesita efort, Svetlana petrece aproape tot timpul in sala de forta.

Acum ea isi doreste sa castige concursul Arnold Classic din Madrid.

Mai intai, Svetlana spera sa invinga in concursul national, care va avea loc in luna mai, a carei castigatoare va pleca la Madrid.

Svetlana a inceput sa practice body building-ul de la 17 ani. Si pentru ca de mica era atrasa de sport, a studiat la Academia de Sport din capitala, iar acum este antrenor personal. Cand intra in sala de forta, privirile barbatilor se intorc imediat.

Nici pe strada sau pe plaja nu are parte de mai putina atentie.

Ziua Svetlana are antrenamente cu clientii sai, iar seara este dansatoare in club. Apoi ajunge in sfarsit acasa, unde o asteapta fiica sa, Valeria, pe care o considera, ca orice mama, cea mai mare realizare a sa.

Sursa: protv.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1443
Populația:
1832 locuitori

Bălceana este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1832 de oameni. Satul Bălceana a fost menționat documentar în anul 1443.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.