15 mai 2014, 14:18 Sport views 9206
Chişinăul va găzdui Campionatul de fotbal pentru copii „EURO-2014”
Foto: trm.md
15 mai 2014, 14:18 Sport views 9206

Chişinăul va găzdui Campionatul de fotbal pentru copii „EURO-2014”

Campionatul de fotbal pentru copii „EURO-2014" va fi organizat în perioda 18-25 mai la Chişinău. Evenimentul are loc la iniţiativa Centrului pentru copii „Don Bosco", cu susţinerea ambasadelor Poloniei, Italiei şi Ucrainei în Republica Moldova.

Potrivit organizatorilor, în competiţie vor participa 140 de copii în vârsta de 7-14 ani, formând 14 echipe. Pentru a recrea atmosfera adevăratului Campionat european de fotbal, fiecare echipa şi-a ales numele unei ţări europene. Astfel, pentru titlul de campioni vor lupta echipele „Austria", „Anglia", „România", „Italia", „Cehia", „Germania", „Franţa", „Spania", „Ucraina", „Suedia", „Polonia", „Bulgaria", „Ungaria", „Portugalia". Copiii care participă în campionat nu se antrenează în cadrul cluburilor sau şcolilor sportive.

Campionatul va dura o săptămână, iar câştigătorii vor fi cunoscuţi după meciurile finale, care vor fi jucate duminică, 25 mai, începând cu ora 14:00 la Centrul pentru copii „Don Bosco". Premierea câştigătorilor şi ceremonia oficială de închidere a campionatului va avea loc la ora 18:00.

Campionatul de fotbal pentru copii este organizat al treilea an consecutiv în Moldova. Pentru prima oară în acest an, toate meciurile vor fi jucate pe un teren special echipat, datorită unei donaţii din Italia Centrului pentru copii „Don Bosco".

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Chisinau , fotbal , sport , Campionat , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
856 locuitori

Pripiceni-Răzeşi este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pripiceni-Curchi și Pripiceni-Răzeşi. Satul Pripiceni-Răzeşi este situat la o distanță de 22 km de orașul Rezina și la 99 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populaţia satului constituie 856 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.