19 iunie 2014, 15:39 Sport views 7927
19 iunie 2014, 15:39 Sport views 7927

Anatol Moldovan a devenit dublu campion al Europei la lupte cu brîu


Foto: simpalsmedia.com

Bodyguardul preşedintelui Moldovei a băgat Europa sub covată. Anatol Moldovan a devenit dublu campion al Europei la lupte cu brîu. Pentru noul său succes, luptătorul de 26 de ani a fost avansat în gradul de locotenent- major al serviciului protecţie şi pază de stat.

Anatol Moldovan  completează colecţia cu medalii în mod permanent.  În anul 2013, bodyguardul  preşedintelui Moldovei  a cucerit 3 medalii: una de argint  la campionatul mondial şi două de bronz la Universiadă, iar anul 2014 l-a început cu o victorie  la campionatul  Europei. În oraşul  Liepaia din Lituania, A. Moldovan nu a avut  niciun adversar pe măsură la luptele cu brîu.
 
Anatol Moldovan  a băgat Europa sub covată a doua oară. El a fost felicitat cu ocazia  obţinerii victoriei de conducerea  Serviciului Protecţie şi Pază de Stat. Pentru succesul  de la competiţia continentală, bodyguardul preşedintelui Moldovei  a fost avansat în gradul de locotenent- major.
 
La recentul campionat al Europei, Anatol Moldovan de 26 de ani, a fost unicul reprezentant al Moldovei.
 
În această toamnă,  Anatol Moldovan va încerca la Minsk să cucerească  medalia  la campionatul mondial, care lipseşte în colecţia sa. 

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

medalie , sport , campion , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1723
Populația:
1975 locuitori

Tartaul este un sat şi comună din raionul Cantemir. Tartaul este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1975 de oameni. Satul Tartaul a fost menționat documentar în anul 1723.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.