15 iulie 2014, 12:17 Sport views 5653
Echipa Moldovei de tenis de masă a obţinut a treia victorie la Europene
Foto: moldpres.md
15 iulie 2014, 12:17 Sport views 5653

Echipa Moldovei de tenis de masă a obţinut a treia victorie la Europene

Lotul naţional de tenis de masă (cadeţi) a repurtat a treia victorie la Campionatul European, concursul pe echipe, care se desfăşoară la Rival del Garda (Italia), relatează MOLDPRES.

Echipa moldoveană, alcătuită din Cristian Chiriţă şi Andrei Puţuntică, a învins cu scorul 3-0 reprezentativa din Belarus. Anterior ea a mai întrecut selecţionatele Sloveniei (3-1) şi Belgiei (3-0), cedînd totodată cu 1-3 reprezentativelor Danemarcei, Germaniei şi cu 2-3 formaţiei Suediei.

La finele concursului pe echipe jucătorii vor mai evolua la individual, dublu masculin şi dublu mixt. Ambii jucători se află în top-10 european la cadeţi.

Andrei Puţuntică este legitimat la clubul din Constanţa (România). Europenele se vor desfăşura pînă pe 20 iulie. La acest turneu şi-au anunţat participarea 550 de jucători din 39 de ţări. Cea mai bună performanţă în anii precedenţi a înregistrat-o Olga Blizneţ din Dubăsari, care-i medaliată cu bronz la individual.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

tenis , sport , campion , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
801 locuitori

Ţipleşti este un sat din cadrul comunei Alexăndreni, raionul Sîngerei. Localitatea se află la distanța de 31 km de orașul Sîngerei și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 801 oameni. Satul Țiplești a fost menționat documentar în anul 1595.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.