18 iulie 2014, 10:19 Sport views 11675
Moldoveanul Dan Olaru a cucerit două medalii de argint la Cupa Europei pentru tineret
Foto: tv7.md
18 iulie 2014, 10:19 Sport views 11675

Moldoveanul Dan Olaru a cucerit două medalii de argint la Cupa Europei pentru tineret

Cel mai bun arcaş moldovean are cel mai reuşit sezon. În 6 luni de participare la cele mai importante turnee europene, Dan Olaru a obţinut 4 medalii. El a revenit cu 2 medalii de argint de la Cupa Europei pentru juniori de la Moscova. Acum, Olaru speră să obţină biletul pentru prima Olimpiadă europeană.

Dan Olaru nu a cucerit niciodată 4 medalii în 6 luni. La distincţiile de argint şi bronz la campionatul Europei, arcaşul de 19 ani a adăugat medaliile de argint la Cupa Europei de tineret de la Moscova.

Dan Olaru a cucerit două medalii de argint la Cupa Europei. El a fost împiedicat să obţină aurul de italianul David Pascualuci, care a învins în lupta decisivă cu scorul de 7-3.

Dan Olaru speră să-şi i-a revanşa pentru înfrîngerea de la Cupa Europei de tineret, în finala competiţiei continentale la seniori. Turneul va avea loc în perioada 21- 26 iulie, în Armenia. Aici, se va pune în joc şi biletele pentru prima Olimpiadă europeană din 2015.

Sursa: tv7.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1878
Populația:
989 locuitori

Cotovscoe este un sat şi comună din UTA Găgăuzia. Cotovscoe este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 32 km de municipiul Comrat și la 134 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 989 de oameni. Satul Cotovscoe a fost menționat documentar în anul 1878 cu denumirea Cîrlăneni.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.