07 aprilie 2015, 16:29 Sport views 9172
Înotătorii din Moldova premianți la un turneu internațional
07 aprilie 2015, 16:29 Sport views 9172

Înotătorii din Moldova premianți la un turneu internațional

Două medalii de aur şi două de argint au cucerit tinerii înotători din Moldova la Turneul Grand Prix, care s-a desfăşurat în oraşul Saloniki din Grecia, relatează Mesager.

Aurul afost cucerit de Alina Bulmaga la proba de nataţie 100 metri şi de Pavel Izbisciuc 50 batterfly. Rezultate remarcabile la distanţele de 100 şi 200 de metri au obţinut înotătorii Tatiana Chisca şi Vladimir Cozac, ambii fiind apreciaţi cu argint în finala Turneului Grand Prix ,,NIOVEA -33" din Saloniki.

Echipa din șase înotători din Moldova a fost condusă în Grecia de preşedintele Federaţiei de Nataţie, Alexandru Goreacev.

Turneul internaţional de nataţie din Saloniki a întrunit 600 de participanţi din Italia, Albania, Bulgaria, Macedonia, Serbia, Grecia, Cipru şi Republica Moldova.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

sport , moldovenii , premiu , înot

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1518
Populația:
5444 locuitori

Bubuieci este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bubuieci, Humuleşti și Bîc. Localitatea se află la distanța de 4 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 5444 de oameni. Satul Bubuieci a fost menționat documentar în anul 1518.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.