21 mai 2015, 14:11 Sport views 6072
Victorie pentru Radu Albot în primul tur la turneul Challenger de la Heilbronn
Foto: facebook.com/RaduAlbot
21 mai 2015, 14:11 Sport views 6072

Victorie pentru Radu Albot în primul tur la turneul Challenger de la Heilbronn

Radu Albot a făcut primul pas spre tabloul principal al celui de-al doilea turneude Mare Şlem al anului. Tenismanul moldovean a ajuns în turul doi al calificărilor după ce l-a eliminată pe Liam Broady.

Radu Albot s-a calificat pentru prima dată în turul doi preliminar de la Roland Garros, cel de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Tenismenul moldovean a trecut cu greu în primul tur de britanicul Liam Broady pe care l-a eliminat după un meci care s-a desfășurat pe parcursul a două zile, fiind întrerupt în două rânduri din cauza ploii. Albot s-a impus cu scorul de 6-7 7-6 6-2.

În turul secund al calificărilor, Radu Albot, ocupantul locului 132 în ierarhia mondială, se va duela cu francezul Calvin Hemery, jucător care se află pe locul 447 mondial. Partida dintre cei doi se va juca joi.

Dacă va trece și de Hemery, Albot va juca pentru accederea pe tabloul principal la Roland Garros cu învingătorul dintre belgianul Kimmer Coppejans, numărul 109 mondial, și francezul Vincent Millot, locul 209 în ierarhia ATP.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , tenis , Campionat , Franta

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
1648 locuitori

Vadul-Raşcov este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vadul-Rașcov și Socola. Amplasat pe cursul superior al Nistrului satul Vadul-Raşcov se află la o distanță de 23 km de orașul Șoldănești și la 104 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Vadul-Raşcov a fost atestat documentar la 14 ianuarie 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.