22 mai 2015, 14:35 Sport views 7031
Cel mai bun tenismen din Moldova a fost eliminat de la Roland Garros
Foto: facebook.com/RaduAlbot
22 mai 2015, 14:35 Sport views 7031

Cel mai bun tenismen din Moldova a fost eliminat de la Roland Garros

Cel mai bun tenismen din Moldova, Radu Albot, locul 132 ATP, a fost eliminat dramatic de la cel de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului, Roland Garros de la Paris, Franţa.

Sportivul nostru a pierdut în trei seturi meciul cu favoritul gazdelor Calvin Hemery, locul 447 ATP. A fost o eliminare dramatică, după ce Albot a avut 5 oportunităţi de a învinge. A câştigat primul set cu 6-2, iar în al doilea a condus cu 5-4 şi a avut şansa de a închide meciul pe propriul serviciu, dar a ratat şi meciul a ajuns la tie-break, unde sportivul moldovean a condus cu incredibil 6-1, dar a fost egalat, 6-6, în final a pierdut cu 10-8 şi setul al doilea a intrat în contul francezului cu 7-6.

Setul al treilea a fost la discreţia jucătorului ţării gazdă, care a condus cu 4-0, Albot reuşind să revină la 4-5, dar în cele din urmă a pierdut setul cu 4-6 şi meciul, ratând astfel o uriaşă oportunitate de a juca în turul trei al calificărilor de la Roland Garros.

Chiar şi aşa, tenismenul nostru şi-a trecut în palmares cea mai bună incursiune la Roland Garros în cea de-a doua participare, după ce anul trecut a fost eliminat din primul tur preliminar.

Sursa: jurnal.md

Cuvinte cheie:

Radu Albot , turneu , Franta , tenis

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1661
Populația:
799 locuitori

Buda este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buda și Ursari. Satul Buda se află la o distanţă de 15 km de oraşul Călăraşi şi la 78 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 799 de oameni. Localitatea a fost menționată documentar în anul 1661.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.