10 iulie 2015, 15:16 Sport views 7917
Boxerii moldoveni au obţinut victorii la Centura de Aur „Nicolae Linca”
Foto: facebook.com
10 iulie 2015, 15:16 Sport views 7917

Boxerii moldoveni au obţinut victorii la Centura de Aur „Nicolae Linca”

Evoluţie bună pentru boxerii moldoveni la Centura de Aur „Nicolae Linca". Mihail Cvasiuc a obţinut o victorie frumoasă în faţa lui Gabil Mamedov, care reprezintă Rusia la Turneul internaţional găzduit de România, relatează Mesager.

Reprezentantul lotului naţional de box Mihail Cvasiuc (60 kg), care acum doi ani a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de tineret de la Rotterdam, l-a învins la puncte la turneul de la Craiova pe rusul Gabil Mamedov şi s-a calificat în runda următoare.

Republica Moldova mai este reprezentată de Andrei Zatuşevschi şi Vadim Ivaniuc, care vor intra ulterior în concurs.

Tradiţionalul Turneu internațional de Box Centura de Aur, care poartă numele campionului olimpic Nicolae Linca, a ajuns la ediția a 40-a și se desfăşoară în Sala Polivalentă din Craiova, cu participarea sportivilor din 11 țări.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

box , sport , turneu , Moldova , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1732
Populația:
353 locuitori

Sărăței este un sat din cadrul comunei Hîrjău din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Rîbnița și la 106 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 353 de oameni. Satul Sărăței a fost menționat documentar în anul 1732.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.