17 iulie 2015, 14:50 Sport views 6556
Dacia Chişinău mai speră să se califice
Foto: uefa.com
17 iulie 2015, 14:50 Sport views 6556

Dacia Chişinău mai speră să se califice

Dacia Chişinău este la un pas de a fi eliminată din Liga Europei. Vicecampioana Moldovei a fost învinsă la Chişinău de formaţia slovacă Zilina, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa, transmite IPN.

Zilina s-a impus cu 2-1, după ce a condus cu 2-0. Croatul Matej Jelic a reuşit dubla, în minutele 53 şi 59. Finalul de meci a aparţinut Daciei, care a înscris doar golul de onoare, prin Maxim Mihaliov. Mijlocaşul a transformat impecabil o lovitură liberă.

„Am controlat jocul, dar două greşeli individuale ne-au împiedicat să obţinem un rezultat pozitiv. În continuare cred la calificare", a declarat la conferinţa de presă antrenorul Daciei, Igor Dobrovolski.

Returul Zilina - Dacia va avea loc pe 23 iulie, în Slovacia. În runda precedentă, Dacia a eliminat-o pe Renova din Macedonia, cu 5-1 la general.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

fotbal , Chisinau , Europa , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
336 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Danu, raionul Glodeni. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Glodeni și la km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 336 de oameni. Satul Nicolaevca a fost întemeiat în anul 1915.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.