07 septembrie 2015, 12:31 Sport views 6882
Curteian: N-am reuşit să transpunem în fapt planul de joc elaborate
07 septembrie 2015, 12:31 Sport views 6882

Curteian: N-am reuşit să transpunem în fapt planul de joc elaborate

Alexandru Curteian, antrenorul echipei naţionale de fotbal, a declarat în conferinţa de presă de la finele meciului de la Viena din preliminariile Campionatului European dintre selecţionatele Austriei şi R. Moldova cauzele înfrângerii suferite (0-1).

„N-am reuşit să transpunem în fapt, pe teren, planul de joc elaborat. Posibil, dacă în lot ar fi fost şi cei trei mai buni fotbalişti moldoveni ai momentului (Alexandru Epureanu, Artur Ioniţă, Alexandru Gaţcan) am fi fost capabili să ripostăm mai dur. Faptul ca atare şi-a lăsat o amprentă vizibilă asupra acţiunilor noastre, jocului echipei. Gazdele au învins pe merit. În prezent lotul Austriei este cel mai puternic din grupa G", a declarat tehnicianul.

Alexandru Gaţcan, Alexandru Epureanu şi Artur Ioniţă sunt accidentaţi. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 52 de Zlatko Junuzovic.

Echipa moldoveană a jucat, în temei, defensiv, având un singur vârf de atac, Nicolae Milinceanu. Şansa ei s-a consumat la faza când Alexandru Dedov l-a lansat pe acesta cu o aruncare inspirată de la margine în atac. Nicolae Milinceanu a reuşit să scape de urmăritori cu un sprint foarte bun, a pătruns lateral dreapta în careul de 16 metri, rămânând de unul singur cu portarul, a şutat, însă slab, imprecis.

Selecţionata Moldovei se situează pe ultimul loc în clasament, având două puncte adunate. Lider este echipa Austriei cu 19 puncte totalizate.

Următorul meci echipa moldoveană îl va disputa pe 8 septembrie, la Chişinău, cu reprezentativa Muntenegrului.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

Moldova , Austria , fotbal , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1431
Populația:
2073 locuitori

Şofrîncani este un sat şi comună din raionul Edineţ. Satul este situat la o distanță de 23 km de oraşul Edineţ și la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2073 de oameni. Prima atestare a satului Șofrîncani din ținutul Hotin datează din 15 iunie 1431.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.