18 octombrie 2015, 15:28 Sport views 5597
În parcul Rîşcani a avut loc Campionatul Moldovei la cros
18 octombrie 2015, 15:28 Sport views 5597

În parcul Rîşcani a avut loc Campionatul Moldovei la cros

În pădurea din parcul Râşcani al capitalei a avut loc Campionatul Moldovei la cros. Conform tradiţiei, Federaţia de Atletism organizează evenimentul. Competiţia a fost câştigată de-a lungul anilor de participanţii la Jocurile Olimpice: Ion Luchianov, Natalia Cherches, Iaroslav Muşinchi, Roman Prodius.

Prima cursă feminină, cea de o mie de metri, a fost câştigată de Valeria Capmare. Luptă interesantă pentru primul loc şi la băieţi, pe aceiaşi distanţă. Adrian Gorbatovschi s-a impus pe ultimii metri în faţa lui Alexei Zolotariov. La final, mai mulţi participanţi şi-au tras cu greu sufletul.

La eveniment au participat circa 300 de sportivi.

Sursa: trm.md

Cuvinte cheie:

sport , Chisinau , Campionat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1602
Populația:
732 locuitori

Bălăşeşti este un sat din cadrul comunei Răculeşti, raionul Criuleni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Criuleni și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 732 de oameni. Satul Bălășești a fost menționat documentar în anul 1602.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.