21 octombrie 2015, 15:05 Sport views 5956
Tenismenii din Avdarma la turneul internațional din Turcia
21 octombrie 2015, 15:05 Sport views 5956

Tenismenii din Avdarma la turneul internațional din Turcia

În orașul Antalya în perioada 18-25 octombrie se desfășoară turneul internațional de tenis, la care participă cinci sportivi ai Clubului de Tenis "Avdarma".

Potrivit antrenorului Clubului "Avdarma", Grigore Gramatin, copii au plecat la turneul numit "Super Ball". La turneu participă doar cîștigătorii campionatelor naționale la diferite categorii.

"Trei dintre sportivii noștri au ocupat primele locuri la Campionatul Moldovei și vor participa la categoria de pînă la 9 ani: Igor Gargalîc, Alexandr Marinov, Vladimir Kazmalî. Iar în categoria U 10 vor juca sportivii Nicolai Bîrlădean și Nicolai Kîrma. Turneul se va desfășura timp de o săptămînă. Pentru prima dată turneul se desfășoară într-un astfel de format. Sperăm ca sportivii noștri să arate rezultate bune", a spus într-un interviu pentru site-ul oficial al localității Avdarma Grigori Gramatin.

La turneu vor participa sportivi juniori din Anglia, Germania, Spania și Franța, comunică portalul de știri Gagauzinfo.MD.

În afară de sportivii Clubului de Tenis "Avdarma" Moldova va fi reprezentată la turneul din Turcia de trei sportivi: unul de la Tiraspol și doi de la Chișinău. Împreună cu sportivii din Avdarma în Turcia se vor afla antrenorii Clubului − Grigore Gramatin și Maxim Eroșkin.

Vă reamintim că tenismenii Clubului "Avdarma" au intrat în echipa națională a Moldovei la turneul internațional de la categoria Orange Court U10 în Macedonia, în septembrie 2015, ocupînd locuri de frunte.

Sursa: gagauzinfo.md

Cuvinte cheie:

tenis , turneu , Turcia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1679
Populația:
890 locuitori

Steţcani este un sat din cadrul comunei Micleşti, raionul Criuleni. Satul este situat la o distanță de 35 km de orașul Criuleni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 890 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1679.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.