18 ianuarie 2016, 16:53 Sport views 5043
Naţionala de tineret învinge Kazahstan la Cupa CSI
18 ianuarie 2016, 16:53 Sport views 5043

Naţionala de tineret învinge Kazahstan la Cupa CSI

Selecţionata U-21 a Moldovei a debutat cu victorie, scor 1-0, în meciul contra Kazahstanului din cadrul turneului internaţional Cupa CSI, care se desfăşoară la Sankt-Petersburg.

Golul victoriei a fost marcat în minutul 68 de căpitanul „tricolorilor", Dan Spătaru, care a fructificat pasa lui Vadim Paireli. Mijlocașul echipei Zimbru a fost declarat cel mai bun jucător al partidei. Pe 19 ianuarie, Moldova va întâlni Kârgîstan, care de asemenea a debutat cu victorie, 1-0 cu Belarus.

„Am câştigat în faţa unei echipe foarte bune. Sunt mulţumit de prestaţia elevilor mei. Ne aşteaptă meciuri la fel de grele", a declarat la o conferinţă de presă selecţionerul naţionalei Moldovei de tineret, Dănuţ Oprea.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

Cupa Comunitatii , fotbal , turneu , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1517
Populația:
1021 locuitori

Călimăneşti este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Călimăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Nisporeni și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1021 de oameni. Satul Călimăneşti a fost menționat documentar în anul 1517.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.