31 ianuarie 2016, 13:35 Sport views 7865
Două gimnaste din Republica Moldova au cucerit medalii de aur în Belgia
31 ianuarie 2016, 13:35 Sport views 7865

Două gimnaste din Republica Moldova au cucerit medalii de aur în Belgia

Echipa școlii sportive "Speranța" s-au întors din Belgia, unde anual are loc turneul internațional de gimnastică artistică "Cupa Bruxelles". În cadrul evenimentului au evoluat 16 echipe din 14 țări, cum ar fi: Belgia, Bulgaria, Cipru, Spania, Italia, Grecia, Lituania, Luxemburg, Rusia, Ucraina, Estonia, Egipt, Slovacia și Moldova.

Gimnastele noastre au reușit să impresioneze publicul cu evoluția lor deosebită, astfel la cea mai tânără categoria (a.n. 2007) a câștigat Sofia Șulga. Costina Taisia (a.n. 2005) a ocupat locul 6-a.

Daria Cuznețova și Anastasia Zacrevski au evoluat la categoria "Junior". Câștigătoare a devenit Anastasia Zacrevski, iar Daria a ocupat locul 8 printre cei 24 de participanți. Ea a fost cea mai tânără gimnastă din categoria sa.

Menționăm că Anastasia Zacrevski participă la acțiunea de selecție pentru echipa națională a Republicii Moldova de gimnastică artisctică, care va participa la Campionatul European 2016. Evenimentul va avea loc în luna iunie, în Israel. Mult succes sportivilor noștri și cât mai multe victorii!

Sursa: www.sporter.md

Cuvinte cheie:

gimnastica , medalie , Belgia , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
30 locuitori

Grinăuți este stație de cale ferată din raionul Ocniţa, în componența comunei Dîngeni. Se află la distanța de 22 km de orașul Ocnița și la 231 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia localității constituia 30 de oameni. Stația de cale ferată Grinăuți a fost înființată la finele secolului XIX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.