09 februarie 2016, 10:48 Sport views 5858
Cupa Regiunilor
09 februarie 2016, 10:48 Sport views 5858

Cupa Regiunilor "Voievod" a luat start la Drochia (Foto)

Duminică, 7 februarie a luat start Cupa Regiunilor de Luptă Naţională Voievod, în localitatea Popeşti din raionul Drochia. Au participat 60 de sportivi din raioanele şi localităţile de nord ale tării.

Primii au intrat în concurs juniorii, fiind urmaţi de seniori. Sportivii le-au oferit oaspeţilor de onoare şi spectatorilor un adevărat spectacol.

La sfîrșitul competiției cei mai buni sportivi au fost premiaţi cu medalii şi diplome de vice-preşedintele Federaţiei "Voievod" Oleg Sclifos şi secretarul general Serghei Stoler.

Deţinători ai Cupei Regiunilor în clasamentul general pe echipe au devenit sportivii clubului "Dragonii" din raionul Drochia, condus de antrenorul Valeriu Steţenco.

Federaţia de Luptă Naţională Voievod a dat start proiectului "Cupa Regiunilor" în anul 2012 cu scopul de a promova modul sănătos de viaţă printre tinerii din regiunile Republicii Moldova. În acest proiect au fost implicaţi peste 1500 de tineri de pe ambele maluri ale Nistrului.

Următoarea competiţie planificată se va desfășura în raionul Criuleni.

Cuvinte cheie:

sport , cupa , lupta , Voievod

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
711 locuitori

Doibani I este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Doibani I, Doibani II și Coicova. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Dubăsari și la 60 km de Chișinău. Populaţia satului Doibani I alcătuia 711 oameni în anul 2011. Satul Doibani I a fost menționat documentar în anul 1786.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.