15 aprilie 2016, 17:00 Sport views 5926
În Moldova va avea loc primul Turneu Internațional de Box
15 aprilie 2016, 17:00 Sport views 5926

În Moldova va avea loc primul Turneu Internațional de Box

În perioada 15-17 aprilie, în incinta Centrului de Cultură și Tineret din satul Varnița, raionul Anenii Noi, se va desfășura primul Turneu Internațional de Box din Moldova – „Cupa Varnița 2016".

În cadrul turneului vor participa boxeri din Republica Moldova, inclusiv din stînga Nistrului și Găgăuzia, Ucraina și România. La fel vor fi prezenți la eveniment reprezentanți ai autorităților locale, parteneri ai proiectului și localnici. Genericul turneului este „Boxul, mai mult decît un sport".

Pe 15 aprilie va avea loc inaugurarea competiției și etapa preliminariilor, urmată apoi de semifinala din 16 aprilie. Competiția va culmina pe 17 aprilie, atunci cînd va fi etapa finală, unde vor fi desemnați cîștigătorii, iar la încheiere le vor fi înmînate premiile.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Varnița și Primăria localității Varnița.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

box , turneu , cupa

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
263 locuitori

Buciuşca este un sat din cadrul comunei Saharna Nouă, raionul Rezina. Satul Buciuşca este amplasat pe malul drept al rîului Nistru, este situat la o distanță de 22 km de oraşul Rezina şi la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 263 de oameni. Prima mențiune documentară a satului datează din anul 1522.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.