16 mai 2016, 17:00 Sport views 7082
Fotbaliștii au ieșit în tricouri cu inscripția
16 mai 2016, 17:00 Sport views 7082

Fotbaliștii au ieșit în tricouri cu inscripția "Radu, însănătoșește-te!" (Foto)

Înainte de începerea meciului de ieri a etapei a 26 din DN "Sheriff" - "Saxan", fotbaliștii Clubului de Fotbal din Tiraspol a intrat pe cîmpul de joc, purtînd tricouri cu inscripția "Radu, însănătoșește-te!" și fotografia portarului "Milsami" Radu Mîțu.

Astfel ei au decis să-l susțină pe portarul "Milsami", care a primit o traumă la meciul jucat pentru cupă cu "Dacia", în urma căreia și-a pierdut și a fost dus la "primul" la spital direct de pe teren.

Rețineți că mai devreme de pe site-ul oficial al "Sheriff" a venit de știri, în care la Tiraspol clubul și-a exprimat sprijinul pentru portar promițătoare.

Sursa: moldfootball.com

Cuvinte cheie:

fotbal , sanatate , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1588
Populația:
1350 locuitori

Mihălaşa este un sat din cadrul oraşului Teleneşti, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 1 km de oraşul Teleneşti şi la 92 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1350 de locuitori. Satul Mihălașa a fost menționat documentar în anul 1588.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.