21 mai 2016, 12:05 Sport views 5021
În PMAN se va desfăşura
21 mai 2016, 12:05 Sport views 5021

În PMAN se va desfăşura "Olympic Fest"

Eveniment sportiv în centrul Capitalei. Astăzi, în Piaţa Marii Adunări Naţionale se desfăşoară „Olympic Fest".

În cadrul competiției se vor desfăşura mai multe probe, la care vor participa sportivi, mame şi copii în cărucioare. Totodată, va fi un concurs între echipe de jurnaliști.

Festivalul Olimpic va începe la ora 15:00. Acesta cuprinde ", cum ar fi campionatul mamelor la alergat cu cărucioarele și turneul bebeluşilor care merg de-a buşilea.De asemenea, participanții vor putea asista la lecții de dans latino.

În Piața Marii Adunări Naționale va fi amplasat un panou, pe care oamenii pot lăsa mesaje pentru sportivii moldoveni, care vor participa la jocurile olimpice de la Rio-de-Janeiro din Brazilia.

În cadrul Festivalului Olimpic va fi organizată şi o tombolă, unde participanţii pot câştiga biciclete, role sau abonamente la fitness. Programul se va încheia cu un concert artistic, susţinut de mai multe vedete autohtone.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

sport , Festival , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1948
Populația:
1199 locuitori

Găleştii Noi este un sat din cadrul comunei Găleşti, raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Strășeni și la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1199 de oameni. Satul Găleștii Noi a fost înființat în 1948.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.