30 mai 2016, 14:15 Sport views 4946
Sheriff este noua campioană a Moldovei la fotbal
30 mai 2016, 14:15 Sport views 4946

Sheriff este noua campioană a Moldovei la fotbal

Sheriff a triumfat în meciul de aur în faţa Daciei, scor 1-0 şi a devenit pentru a 14-a oară campioana Moldovei. Fundaşul bosniac Goran Galesic a adus titlul la Tiraspol, după ce şutul său din afara careului din minutul 88 a fost deviat nefericit de defensiva Daciei.

Sheriff şi-a asigurat prezenţa în turul doi preliminar al Ligii Campionilor, în timp ce Dacia va merge în prima etapă de calificare din Europa League. "Avem nevoie de întăriri pentru a avea o evoluţie bună în cupele europene. Mai am un an contract cu Sheriff, dar nu am fost încă confirmat pentru sezonul viitor", a declarat la conferinţa de presă antrenorul Sheriffului, Zoran Vulic.

Meciul a fost condus de o brigadă de arbitri din Ungaria, în frunte cu Sandor Szabo.

Sursa: www.ipn.md

Cuvinte cheie:

fotbal , Sheriff , campion

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
3200 locuitori

Lunga este este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Lunga este este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 3 km de orașul Dubăsari și la 42 km de Chișinău. Populaţia satului Lunga alcătuia 3200 de oameni în anul 2011. Satul Lunga a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.