30 mai 2016, 15:45 Sport views 6190
Dan Olaru şi Alexandra Mîrca au devenit campioni europeni
30 mai 2016, 15:45 Sport views 6190

Dan Olaru şi Alexandra Mîrca au devenit campioni europeni

Sportivii moldoveni Dan Olaru şi Alexandra Mîrca au devenit, în premieră pentru Republica Moldova, campioni europeni la tir cu arcul la proba mixtă. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ VIDEO Un bărbat din Orhei a fost reţinut pentru omor „Ultimul sunet" aduce cu el 450 de profesori de peste Prut Un deţinut a evadat din penitenciarul din Leova. Poliţia cere ajutorul...

Campionatul european la tir cu arcul a avut loc în oraşul Nottingham, Anglia.

Arcaşii moldoveni au fost cotaţi cu şansa a 12-a la începutul campionatului, dar au reuşit să producă marea surpriză şi să cucerească aurul, după ce duminică, 29 mai, au învins în finală o pereche de arcaşi din Franţa.

La proba individuală, ambii sportivi au avut rezultate mai puţin remarcabile. Dan Olaru a pierdut în optimile competiţiei, iar Alexandra Mîrca în şaisprezecimi.

În anul 2015, Dan Olaru a devenit vicecampion mondial printre juniori.

Sursa: adevarul.ro

Cuvinte cheie:

Dan Olaru , campion , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
240 locuitori

Crasnoe este un sat din cadrul orașului Grigoriopol din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Grigoriopol și la 115 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnoe alcătuia 240 de oameni în anul 2011. Satul Crasnoe a fost înființat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.