30 august 2016, 11:20 Sport views 5401
Iată cine a cîștigat “Cupa Independenței 2016” la volei! (Video)
30 august 2016, 11:20 Sport views 5401

Iată cine a cîștigat “Cupa Independenței 2016” la volei! (Video)

În seara zilei de 27 august a avut loc închiderea Turneului Internațional la Volei masculin și feminin, între echipele de veterani ai sportului si angajatilor afacerilor interne "Cupa Independenței 2016", care s-a desfășurat la baza de odihnă a Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit unui comunicat al Departamentului Situații Excepționale, la competiție au participat opt echipe, dintre care cinci sînt din Ucraina și România, iar altele trei din Republica Moldova. Timp de doua zile, participanții au disputat mai multe meciuri, iar la festivitatea oficială din final au fost anuntate locurile învingătorilor.

Astfel, pe al treilea loc s-au clasat la proba feminin- echipa Chisinau-Moldova, iar la proba masculin- cea din Kiev, Ucraina. Pe al doilea loc, la proba feminin a învins- echipa din orașul Melnicenco, Ucraina, iar la proba masculin- echipa „Salvatorul" Republica Moldova. Primul loc a fost ocupat de către echipa de volei feminin din Odessa, Ucraina și de echipa „Fourchette", Kiev, Ucraina la proba masculin.

Tuturor le-au fost înmînate diplome, cadouri, dar și cupa învingătorului, la festivitatea de premiere fiind prezenți conducerea Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, invitați și sponsori.

Precizăm că, scopul campionatului este de a promova sportul, patriotismul, dar și frumoasa colaborare dintre state.

Sursa: provincial.md

Cuvinte cheie:

cupa , volei , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1652
Populația:
5325 locuitori

Chetrosu este un sat şi comună din raionul Drochia. Chetrosu este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 7 km de orașul Drochia și la 190 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5325 de oameni. Satul Chetrosu a fost menționat documentar în anul 1652.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.