28 octombrie 2016, 16:00 Sport views 6920
Cum va arăta noua emblemă a Federației Moldovenești de Fotbal (Foto)
28 octombrie 2016, 16:00 Sport views 6920

Cum va arăta noua emblemă a Federației Moldovenești de Fotbal (Foto)

Federația Moldovenească de Fotbal se află într-o etapă de modernizare și dezvoltare continuă. Astfel, începând cu luna noiembrie 2016, aceasta se va bucura de o nouă identitate vizuală, realizată în parteneriat cu UEFA.

Noua emblemă păstrează forma de scut și elementul cheie – mingea, fiind complementată de pasărea acvila, care are drept semnificație curaj, victorie și putere, regăsindu-se în stema de stat a R. Moldova. Prin aceste elemente autentice, Federația Moldovenească de Fotbal dorește să împărtășească pasiunea pentru fotbal cu fiecare cetățean al țării.

Imaginea Federației Moldovenești de Fotbal va fi formată și dintr-un font modern, care deja a fost aplicat pe tricourile de joc ale echipei naționale.

Noile schimbări vin să apropie și mai mult suporterii de evenimentele Federației Moldovenești de Fotbal. În următoarea perioadă va fi lansat și noul site al FMF, care va putea fi accesat cu ușurință de pe orice dispozitiv, în special cele mobile, iar rezultatele meciurilor și alte evenimente importante din fotbalul moldovenesc vor fi la un click distanță. Site-ul va conține și un magazin online care va fi disponibil din 2017, unde suporterii își vor putea cumpăra diverse articole cu echipa națională, dar și tichete la meciuri.

Identitatea vizuală va fi aplicată treptat pe materialele promoționale începând cu sfârșitul acestui an.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

federatia de fotbal , fotbal , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1704
Populația:
6050 locuitori

Dubăsarii Vechi este un sat şi comună din raionul Criuleni. Dubăsarii Vechi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Criuleni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 6050 de oameni. Satul Dubăsarii Vechi a fost menționat documentar în anul 1704.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.