09 iunie 2017, 10:50 Sport views 3502
Real Succes a cîștigat Cupa Moldovei la fotbal feminin
09 iunie 2017, 10:50 Sport views 3502

Real Succes a cîștigat Cupa Moldovei la fotbal feminin

Echipa Real Succes Chișinău a devenit cîştigătoarea Cupei Moldovei la fotbal feminin. În finală, formaţia antrenată de Victor Greapca a învins clubul Belceanka Bălți cu 3-1.

Pentru învingătoare de trei ori a punctat Maria Șoimu, în timp ce Anastasia Sivolobova a marcat golul de onoare a echipei din Bălți. Toate golurile au fost înscrise în prima repriză. Partida s-a disputat la Centrul de Pregătire a selecționatelor Moldovei de la Vadul-lui-Vodă.

Pentru Real Succes au evoluat următoarele jucătoare: Victoria Gurdiș, Nicolina Ilașco, Svetlana Tampei, Vera Apostol (Ana Sîrbu 85), Dănuța Chicu, Galina Tanas (Lia Paliuc 60, Cristina Melnic 82), Liuba Dragomir, Diana Loghin, Vanesa Andrieș, Maria Șoimu, Natalia Clipca.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

fotbal , femei , cupa , sport

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
1954 locuitori

Leuşeni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Leuşeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 15 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1954 de oameni. Satul Leușeni a fost menționat documentar în anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.