13 octombrie 2017, 14:30 Sport views 4534
12 țări vor concura la turneul de judo
13 octombrie 2017, 14:30 Sport views 4534

12 țări vor concura la turneul de judo

Sîmbătă, 14 octombrie, va avea loc a doua ediţie a turneului internaţional de judo „Cupa Oleg Creţul". La Sala Polivalentă vor concura circa 300 de sportivi din 12 ţări.

Invitaţii de onoare ai turneului rezervat cadeţilor vor fi patru campioni olimpici la judo din Rusia şi Franţa. Aceştia vor oferi duminică un master class tinerilor judocani.

„Vor sosi la turneu Taghir Haibulaev, Arsen Galstean şi Manur Isaev, toţi campioni olimpici la Londra, dar şi francezul Djamel Bouras, campion olimpic la Atlanta", a declarat la conferința de presă Oleg Creţul, campion paralimpic.

La turneu sunt aşteptaţi de asemenea preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer, şi conducătorul Uniunii Europene de profil, Serghei Soloveicik.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

sport , judo , turneu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
258 locuitori

Bulhac este un sat din cadrul comunei Şumna, raionul Rîşcani. Localitatea este aşezată în cîmpia Bălţilor, pe marginea unui lac, la distanţa de 15 km de orașul Rîșcani şi la 171 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 258 de oameni. Satul Bulhac a fost menționat documentar în anul 1865.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.