16 martie 2018, 09:45 Sport views 9453
Echipa naţională a ajuns pe locul 170 în topul FIFA
16 martie 2018, 09:45 Sport views 9453

Echipa naţională a ajuns pe locul 170 în topul FIFA

Echipa naţională de fotbal a Republicii Moldova a luat-o la vale. Cum rezultatele fotbaliștilor "tricolori" lasă de dorit de mai mult timp această stare de fapt se reflectă și noul clasament FIFA dat publicității de Federația Internațională de Fotbal. "Tricolorii" au pierdut 4 poziţii şi au ajuns pe locul 170, fiind foarte aproape de cea mai slabă clasare din istoria fotbalului moldovenesc, locul 173.

Echipa reprezentativă a ţării noastre este devansată în clasament de echipele naţionale ale unor ţări exotice precum Fiji, Puerto Rico, Republica Dominicană sau Papua Noua Guinee.

În ultima lună echipa noastră națională a jucat un meci amical cu reprezentativa Arabiei Saudite și a pierdut, în deplasare, la Jeddah cu scorul de 0-4.

Campioana mondială în exerciţiu, naţionala Germaniei, şi-a păstrat locul de frunte în clasamentul FIFA, aceasta fiind urmată, în ordine de Brazilia, Portugalia, Argentina şi Belgia.

Sursa: publika.md

Cuvinte cheie:

selecționata Moldovei , fotbal , rating

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1817
Populația:
1080 locuitori

Hansca este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Hansca este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ialoveni și la 28 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1080 de oameni. Satul Hansca a fost menționat documentar în anul 1817.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.